PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Turistički krediti

Sektor turizma spada u jedan od vodećih pokretača gospodarskog progresivnog rasta, čime je stvoren niz mogućnosti za sve one koji se bave ovom djelatnošću. Budući da se Hrvatska temelji na čitavom nizu izvrsnih turističkih ponuda, to je čini jednom od najatraktivnijih destinacija za godišnji odmor.

Ujedno, dobra turistička ponuda nudi dugoročne mogućnosti za rast i razvoj ne samo na općem planu, već i za sve koji pomažu stvaranju trajne potpore ovom sektoru. No, kako danas dobra turistička ponuda podrazumijeva niz raznolikih detalja, prije svega neophodno je da smještajni kapaciteti ispune i najzahtjevnije zahtjeve gostiju. Ukoliko planirate svoje postojeće smještajne kapacitete poboljšati, adaptirate i prilagoditi višim standardima, na usluzi vam stoje turistički krediti.

Koncept turističkih kredita

Jedno od čestih pitanja koja se postavljaju je zašta se mogu koristiti turistički krediti? Turistički krediti mogu se iskoristiti u svrhu investiranja za potrebe adaptacije, renoviranja, dogradnje smještajnih kapaciteta unutar sektora turizma.

Naime, turistički krediti za privatne iznajmljivače smještaja služe za sljedeće svrhe: -Poboljšanje smještajnih kapaciteta u vidu dogradnje, adaptacije, izgradnje. – Opremanje i uređenje smještajnih kapaciteta u cilju bolje usluge. – Razvijanje djelatnosti i unapređenje postojećih smještajnih kapaciteta.

Kako do turističkih kredita?

Smještaj spada u jedan od najvažnijih aspekata i komponenti kod svake turističke ponude. Ulaganje u veću kvalitetu smještajnih kapaciteta donosi širok raspon mogućnosti i ostvarenje većih prihoda. S ‘tim u vezi, turistički krediti većinom ogroman poticaj kako bi se zadovoljile rastuće potrebe unutar ovog sektora.

Sa sjajnim uvjetima koje imaju turistički krediti, kao i prilagođenim načinom otplate, možete mnogo lakše i jednostavnije ispuniti svoje ciljeve. Pogodnosti koje nude turistički krediti osigurat poboljšan kontinuitet poslovanja, u smislu opremanja ili kupnje. Turistički krediti mogu se dobiti u eurima.

Nudeći kraće vrijeme otplate i fleksibilnije uvjete, turistički krediti pružaju potrebnu brzinu i jednostavnost kako bi ispunili sve potrebe ovog vrsta financiranja. Podnošenje zahtjeva za turistički kredit moguće je kod banke i kreditnih kuća, a međusobno se mogu razlikovati u smislu općih uvjeta, skladno potrebama financiranja. Također, financijske kuće nude više različitih opcija ovisno o izboru turističkih kredita.

Turistički krediti – Brza i jednostavna usluga financiranja

U svakoj fazi ulaganja, brzo i fleksibilno financiranje je neophodno za daljnji održivi rast. Turistički krediti su korisno rješenje s kojim je financiranje mnogo lakše, pri čemu je velika prednost brži dolazak do potrebnih sredstava. Ova vrsta kreditne linije je prilagođeno rješenje u skladu s financiranjem najvažnijih potreba, a proces podnošenje zahtjeva je jednostavan i može se obavljati putem. Turistički krediti dostupne su u više različitih opcija, a prije podnošenja zahtjeva potrebno je informirati se o svim važnim detaljnom kreditiranja.

Brzikrediti.eu

Sve što je potrebno da dobijete novac danas!

 

  • Krediti s 0 eura troškova
  • Brza online prijava
  • Još brža isplata
Zatraži kredit