PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:05
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nenamjenski krediti

Kraj godine posebno je stresan za kućni budžet. Približava se vrijeme darivanja i mnogi nisu u stanju izbalansirati stanarinu i režije s kupovinom poklona. Čak i najmanja sitnica stavlja opterećenje na budžet pa se velik dio građana odlučuje potražiti pomoć od financijskih institucija. S obzirom da se radi o kupovini darova za najbliže, ljudi se ne žele za posudbu novca obratiti najmilijima. Razlog za to krije se u činjenici da neće moći izbjeći neugodna pitanja i zadiranje u kućnu blagajnu. Financijske institucije su praktične i ne zanima ih na što ste potrošili svoj novca, dokle god uredno podmirujete sva svoja dugovanja.

Koja je razlika između namjenskih i nenamjenskih kredita?

Najpopularniji među kreditima su nenamjenski krediti. Oni su idealni za gore navedene situacije jer klijente ne vežu da novac treba potrošiti na točno određenu stvar ili uslugu. Namjenski brzi krediti kako im samo ime govori, imaju određenu namjenu i moraju se iskoristiti za kupovinu određene stvari ili usluge. Najčešće su povezani s većim iznosima i duljim rokom otplate, dok su nenamjenski krediti određenim kraćim rokom otplate. Klijent ih može iskoristiti u skladu sa svojim potrebama i bez posebno određene namjene od strane financijske institucije. Upravo to nenamjenskim kreditima uvelike daje na popularnosti.

Gotovinski krediti: Najpopularnija varijanta nenamjenskih kredita

Najučestalija vrsta nenamjenskih kredita svakako je gotovinski kredit. Financijska institucija, bilo da je to banka, štedno-kreditna zadruga ili kreditna kuća, odobrava određeni iznos koji klijent potom može koristiti u bilo koju svrhu. Gotovinski krediti baziraju se na manjim iznosima i zato nisu potrebni posebni instrumenti osiguranja, poput jamca, sudužnika ili zadužnice. Ako se radi o većim iznosima, najčešće se traži instrument osiguranja kojim se financijska institucija osigurava u slučaju nemogućnosti otplate dugovanja.

Gotovinski nenamjenski krediti koriste se kod manjih popravaka, plaćanje putovanja, vjenčanje ili financiranje školovanja. Mogu ih zatražiti svi klijenti koji imaju urednu financijsku sliku. Kod kreditnih kuća to znači da imaju redovna primanja i uredno podmiruju svoja dugovanja, a kod banaka to znači dobra kreditna sposobnost i sigurno zaposlenje.

Gotovinski krediti sve se češće mogu zatražiti online putem. To znači da klijent ne treba čekati u dugim redovima i sve može riješiti u svega nekoliko minuta. Kreditne kuće posluju isključivo na taj način, dok banke još uvijek neke stvari poput potpisivanja ugovora, obavljaju u svojim poslovnicama. Dobra strana jest i u tome što su sve financijske institucije smanjile dokumentaciju potrebnu za ostvarivanje prava na gotovinske nenamjenske kredite.

Lombardni kredit: Vrsta nenamjenskih kredita bazirana na štednji

Lombardni kredit je jedna od vrsta nenamjenskih kredita koja se bazira na depozitu. Taj isti depozit služi kao osiguranje da će dug biti vraćen. Kao instrument osiguranja koristi se stambena štednja, oročena štednja, polica životnog osiguranja, novčani fondovi. Prednost ove vrste nenamjenskih kredita leži u tom što se klijent ostvaruje prinos u obliku kamate ili dividende. Jednako tako popularnost mu podiže to što nije potreban jamac, već vam ono što ste uštedjeli služi kao svojevrsno jamstvo.  Lombardni krediti najčešće se uzimaju za plaćanje školarine, raznorazne nepredvidive troškove, neplanirana putovanja i kvarove na koje nitko od nas nije imun.

Puno različitih potreba – nenamjenski krediti

Nakupilo vam se različitih problema i želite ih riješiti iz jednog izvora, ono kako narodna izreka kaže, želite „jednim udarcem potući sve muhe“. Vama su potrebni nenamjenski krediti. Odaberite iznos kredita koji će biti dostatan da sve to riješite, predajte zahtjev odredite mjesečnu ratu otplate, rok otplate i čim dobijete odobrenje kredita i gotovinu na ruke, krenite u rješavanje vaših nakupljenih problema onim redom kako vam nalažu vaši prioriteti. Vjerujte, nenamjenski krediti vas neće pitati na što i kako ćete vi potrošiti gotovinu koju ste posudili. Nikome niste dužni polagati račune o tome kako trošite dobiveni novac. Upravo zato i postoje  nenamjenski krediti da bez ograničenja i diktata možete riješiti sve planirano.

Vraćanje privatnih dugova – nenamjenski krediti

Na vašu sreću još imate prijatelje i znance koji su imućni i koji vam u nuždi posude novac. No, nakupilo se tih sitnih pozajmica od različitih osoba i neki sada traže vraćanje posuđenog, a vi nemate rješenja. Ali imate, nenamjenski krediti vam mogu spasiti obraz i sačuvati prijateljstva, jer jednim kreditom možete riješiti sva svoja privatna dugovanja. Dakle, zbrojite sva svoja dugovanja i ekstra potrebe i predajte zahtjev za kredit, nenamjenski krediti će biti ruka pomoći u nevolji. Napravite razuman plan otplate koji će minimalno opterećivati vaš kućni budžet, vratite nakupljene dugove i nastavite sa životom bez glavobolje, briga, frustracija i nesanice.

Sprječavanje ovrhe – nenamjenski krediti

Nakupilo vam se neplaćenih računa, prijete vam ovrhe, a vi se nemate kud okrenuti. Vaši prijatelji su u sličnoj situaciji i ne znate kako spriječiti ovrhe. Možda se niste ni sjetili da nenamjenski krediti mogu zaustaviti to ovršno urušavanje odjedanput. Samo prvo zbrojite sve neplaćene račune i sva svoja ostala dugovanja da možete zatražiti dostatan iznos kredita. Pri zahtjevu zamolite najpovoljniju opciju otplate prema vašim mogućnostima, iako nenamjenski krediti nude tabele i kalkulatore na kojima sami možete izračunati nekoliko opcija otplate i odlučiti se za najpovoljniju i vama najprihvatljiviju opciju otplate kredita. Vodite računa da manja rata produžuje rok otplate, a povećava i kamate.

Više namjena – nenamjenski krediti

Ako paralelno želite provesti u djelo više različitih planova, a sve iz istog izvora, dobro procijenite i izračunajte konačni iznos koji trebate. Predajte zahtjev za kredit na potreban iznos, a nenamjenski krediti će brzo riješiti ostalo. Ova vrsta kredita je idealno rješenje baš za ljude koji žele rješavati više stvari i planova odjedanput i iz istog izvora. Srećom da upravo nenamjenski krediti mogu biti taj moćni izvor i pomoći vam da dobiveni novac zadovolji sve vaše potrebe, planove, namjere i namjene. A divno je i to što ne morate priložiti nikakve troškovnike, račune i predračun, nego dobiveni novac iz kredita raspoređujete sami prema svojoj listi prioriteta.

Brzikrediti.eu

Sve što je potrebno da dobijete novac danas!

 

  • Krediti s 0 eura troškova
  • Brza online prijava
  • Još brža isplata
Zatraži kredit