PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam

Rastezanje kućnog budžeta za Hrvate je postao poseban sport. Niska primanja i previsoki troškovi života natjerali su ih da se snalaze kako mogu i umiju. Bilo kakvo dodatno opterećenje budžeta, naročito kad su u pitanju nepredvidivi troškovi, saniraju posuđivanjem manjih svota novca. Sve su popularniji zajmovi koje za razliku od kredita karakteriziraju manji rokovi otplate i niže svote. Zajam služi kao svojevrsna financijska injekcija u kriznim situacijama.

Zajam podrazumijeva obvezu pod kojom se zajmodavac obavezuje zajmoprimcu predati određeno dobro. To dobro može biti novac ili bilo koja druga stvar, dok se kod kredita radi o isključivo novčanoj razmjeni. Za razliku od posudbe gdje se očekuje da se posuđena stvar vrati, kod zajma, zajmoprimac postaje vlasnik dobra. Ugovorom se definiraju uvjeti uzimanja zajma. On može biti naplatni i besplatni. Ako je naplatni, to znači da zajmoprimac plaća određenu kamatu.

Zajam može biti namjenski i nenamjenski. Zajam može tako biti određen određenom namjenom i ne može se utrošiti ni na što drugo. Ukoliko klijent utroši novac na nešto što nije određeno ugovorom, zajmodavac može to smatrati kršenjem ugovora i raskinuti ga. Također, ako klijent vrati brzi zajam prije vremena, dužan je zajmodavcu nadoknaditi štetu. Isto vrijedi i kod kredita.

Zajam je dostupan u bankama i kreditnim kućama. S time da su uvjeti podizanja zajma manje rigorozni u kreditnim kućama koje provjeravaju imaju li klijenti redovna primanja i podmiruju li redovno svoja dugovanja. Banke se oslanjaju na izvješće HROK-a i kreditnu sposobnost klijenata pritom uzimajući u obzir i vrstu zaposlenja.

Kreditne kuće zajam izdaju preko online procedure što znači da klijent ne mora ni izlaziti iz svog doma da bi podnio zahtjev. Banke još uvijek dio poslovanja obavljaju u svojim poslovnicama i najčešće se ugovor o zajmu, ako je odobren potpisuje upravo u poslovnici.

Kako pronaći zajam koji najbolje zadovoljava vaše potrebe

Prvi korak u traženju zajma jest osvješćivanje vlastitih potreba. Ono što odgovara drugima, ne mora nužno odgovarati vama. Najbolje je se raspitati direktno kod zajmodavca o svemu što vas zanima jer mnoge njihove ponude su kratkog vijeka ili limitirane uvjetom da ste njihov klijent.

Treba razraditi kućni budžet i vidjeti koliko na mjesečnoj razini možete izdvajati za otplatu zajama. Pritom je najbolje i prihode i rashode staviti u jednu tablicu kako biste jasno vidjeli s kojom cifrom doista raspolažete. Dobar plan omogućuje bolju kontrolu nad financijama.

Kako prepoznati lažni oglas za zajam

U postupku pretraživanja oglasa za brzi zajam, treba provjeriti izvor od kojeg se novac namjerava posuditi. Posljednjih nekoliko godina buja sivo tržište kreditnih kuća koje nemaju odobrenje za rad odobreno od strane Hrvatske narodne banke. One novac posuđuju bez potpisivanja ugovora i isplatom na ruke. Iako to zvuči odlično, naročito u hitnim situacijama, negativne posljedice su neizbježne. Ako ne postoji ugovor o zajmu, veća je i mogućnost za prevare.

Bolji izbor svakako su kreditne kuće koje legitimno posluju u Hrvatskoj. One su registrirane na stranicama HNB-a i posluju isključivo preko ugovora. Novac se isplaćuje na tekući račun što znači da uvijek postoji pisani trag o posudbi. Takvim se postupkom smanjuju mogućnosti za raznorazne malverzacije.

Brzikrediti.eu

Sve što je potrebno da dobijete novac danas!

 

  • Krediti s 0 eura troškova
  • Brza online prijava
  • Još brža isplata
Zatraži kredit