PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 12 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,89%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za blokirane

Dug hrvatskog stanovništva svake je godine veće. Svjedoči o tome činjenica da se i broj blokiranih građana popeo na vrtoglavih 350 tisuća. Stanje je alarmantno, a prizori građana koji kopaju po smeću postali su naša svakodnevica. Ukupan dug hrvatskih građana iznosi 43 milijarde kuna i ima tendenciju rasta. Unatoč tome što se velik broj Hrvata odlučio bolji život potražiti izvan granica Lijepe naše, to poslodavce nije natjeralo da stimuliraju one koji su ostale. Tek su bili neznatni pokušaji pojedinih poslodavaca koji su svojim radnicima pokušavali pozajmicama pomoći da se izvuku iz blokada.

Blokirani ili u blokadi – što to točni znači

Svatko od nas susreo se s terminom blokade ili poznaje nekoga tko se našao na listi blokiranih, ali tek rijetki znaju što to točno znači. Neki bi rekli da je to posljedica života iznad vlastitih mogućnosti, dok drug za sve krive nisku platežnu moć građana i iznimno visoke troškove života. Prosječna plaća stagnira već godinama, a troškovi i potrošačka košarica rastu iz dana u dan. Ni pokušaji smanjenja poreza nisu urodili plodom. Zbog takve su se situacije mnogi radnici pa i umirovljenici našli u blokadi. A mnogi od njih našli su se na crnoj listi zbog neplaćene kazne za parking ili zaboravljenog računa.

Nepodmirena dugovanja mogu natjerati one kojima ste dužni da požele naplatiti svoj dug. U tom slučaju pokreće se ovrha na tekućim računom i dužnik ulazi u blokadu. Dužnik sve dok ne podmiri svoja dugovanja ne može pristupiti svom tekućem računu. U tom slučaju dužnik može preko Financijske agencije otvoriti zaštićeni račun na koji će poslodavac uplaćivati njegova redovna mjesečna primanja. Prema zakonu tri četvrtine te plaće je pod zaštitom. To u prijevodu znači da se iz te tri četvrtine ne smije naplaćivati dug jer su osnovica za svakodnevni život. Jedna četvrtina preostaje za naplatu dugova i ne smije se upotrebljavati ni u koji drugu svrhu. Kad se dug u potpunosti otplati, FINA pokreće postupak skidanja blokade s tekućeg računa.

Kreditne kuće plasirale su na tržište kredite za blokirane

U skladu sa zbivanjima na tržištu su se pojavili posebni krediti za blokirane. Namijenjeni su osobama koje su se našle u blokadi i svrha im je pokrivanje dugova. Idealni su za pokrivanje manjih dugovanja i omogućuju brzo stjecanje kontrole nad financijama. Kredite za blokirane u svoju su ponudu uvrstile kreditne kuće koje se za razliku od banka ne oslanjaju na bonitet, već prate financijsku urednost građana.

S obzirom na velik broj blokiranih građana, na tržištu su se osim legitimnih rješenja našla i ona koja nisu po zakonu. U raznim oglasima nude se krediti za blokirane koji se isplaćuju na ruke i bez potpisivanja ugovora. Takve stvari treba izbjegavati jer zvuče predobro da bi bile istinite. Ugovor štiti obje strane, a isplata na ruke ma koliko očajni bili, kasnije može izazvati samo probleme.

Bankama krediti za blokirane predstavljaju prevelik rizik

Banke ne nude kredite za blokirane jer smatraju da im takvi klijenti predstavljaju preveliki rizik. One se oslanjaju na HROK, registar obveza po kreditima koji im omogućuje određivanje kreditne sposobnosti klijenta. Cilj HROK-a jest na jednom mjestu prikupiti sve obveze građana i olakšati bankama da vide prelaze li trenutne financijske obveze klijenta njegova mjesečna primanja. Samim time se osiguravaju od nemogućnosti povrata novca. Građani koji imaju i dug od nekoliko kuna ne mogu dobiti kredit.

Brzikrediti.eu

Sve što je potrebno da dobijete novac danas!

 

  • Krediti s 0 kuna troškova
  • Brza online prijava
  • Još brža isplata
Zatraži kredit