PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 25.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za blokirane

Dug hrvatskog stanovništva svake je godine veće. Svjedoči o tome činjenica da se i broj blokiranih građana popeo na vrtoglavih 350 tisuća. Stanje je alarmantno, a prizori građana koji kopaju po smeću postali su naša svakodnevica. Ukupan dug hrvatskih građana iznosi 6 milijarde eura i ima tendenciju rasta. Unatoč tome što se velik broj Hrvata odlučio bolji život potražiti izvan granica Lijepe naše, to poslodavce nije natjeralo da stimuliraju one koji su ostale. Tek su bili neznatni pokušaji pojedinih poslodavaca koji su svojim radnicima pokušavali pozajmicama pomoći da se izvuku iz blokada.

Blokirani ili u blokadi – što to točni znači

Svatko od nas susreo se s terminom blokade ili poznaje nekoga tko se našao na listi blokiranih, ali tek rijetki znaju što to točno znači. Neki bi rekli da je to posljedica života iznad vlastitih mogućnosti, dok drug za sve krive nisku platežnu moć građana i iznimno visoke troškove života. Prosječna plaća stagnira već godinama, a troškovi i potrošačka košarica rastu iz dana u dan. Ni pokušaji smanjenja poreza nisu urodili plodom. Zbog takve su se situacije mnogi radnici pa i umirovljenici našli u blokadi. A mnogi od njih našli su se na crnoj listi zbog neplaćene kazne za parking ili zaboravljenog računa.

Nepodmirena dugovanja mogu natjerati one kojima ste dužni da požele naplatiti svoj dug. U tom slučaju pokreće se ovrha na tekućim računom i dužnik ulazi u blokadu. Dužnik sve dok ne podmiri svoja dugovanja ne može pristupiti svom tekućem računu. U tom slučaju dužnik može preko Financijske agencije otvoriti zaštićeni račun na koji će poslodavac uplaćivati njegova redovna mjesečna primanja. Prema zakonu tri četvrtine te plaće je pod zaštitom. To u prijevodu znači da se iz te tri četvrtine ne smije naplaćivati dug jer su osnovica za svakodnevni život. Jedna četvrtina preostaje za naplatu dugova i ne smije se upotrebljavati ni u koji drugu svrhu. Kad se dug u potpunosti otplati, FINA pokreće postupak skidanja blokade s tekućeg računa.

Kreditne kuće plasirale su na tržište kredite za blokirane

U skladu sa zbivanjima na tržištu su se pojavili posebni krediti za blokirane. Namijenjeni su osobama koje su se našle u blokadi i svrha im je pokrivanje dugova. Idealni su za pokrivanje manjih dugovanja i omogućuju brzo stjecanje kontrole nad financijama. Kredite za blokirane u svoju su ponudu uvrstile kreditne kuće koje se za razliku od banka ne oslanjaju na bonitet, već prate financijsku urednost građana.

S obzirom na velik broj blokiranih građana, na tržištu su se osim legitimnih rješenja našla i ona koja nisu po zakonu. U raznim oglasima nude se krediti za blokirane koji se isplaćuju na ruke i bez potpisivanja ugovora. Takve stvari treba izbjegavati jer zvuče predobro da bi bile istinite. Ugovor štiti obje strane, a isplata na ruke ma koliko očajni bili, kasnije može izazvati samo probleme.

Bankama krediti za blokirane predstavljaju prevelik rizik

Banke ne nude kredite za blokirane jer smatraju da im takvi klijenti predstavljaju preveliki rizik. One se oslanjaju na HROK, registar obveza po kreditima koji im omogućuje određivanje kreditne sposobnosti klijenta. Cilj HROK-a jest na jednom mjestu prikupiti sve obveze građana i olakšati bankama da vide prelaze li trenutne financijske obveze klijenta njegova mjesečna primanja. Samim time se osiguravaju od nemogućnosti povrata novca. Građani koji imaju i dug od nekoliko eura ne mogu dobiti kredit.

Crna lista – krediti za blokirane

Banke su umrežene i u svakom trenutku mogu provjeriti vašu kreditnu sposobnost. Ako ste na takozvanoj „crnoj listi“, čak i ako ste podmirili sva dugovanja, sustav će barem još godinu dana pokazivati da ste blokirani i ako hitno trebate novac, vama trebaju krediti za blokirane. Niste kreditno sposobni ni ako imate nedozvoljeni minus na vašem tekućem računu. Ako trebate hitno gotovinu opet vam trebaju krediti za blokirane. Ako su vam računi sa vaših kreditnih kartica blokirale račun dok se ne naplate, opet ste u gabuli. Trebate novac za goli život, opet trebate krediti za blokirane. Ono što je dobro je da ovakve kredite možete dobiti online, samo sa osobnom iskaznicom, ali izaberite iznose čija otplata neće previše opteretiti vaš smanjeni kućni budžet.

Ovrha – krediti za blokirane

Težak je život ovršenih građana koji jedva krpaju kraj s krajem. I njima zatreba brza gotovina, a nijedna banka im neće dati kredit. Utješna vijest je da građani mogu dobiti kredit za blokirane. To su brzi kratkoročni krediti, s otplatom na rate na rok od 15 – 365 dana, ovisno o iznosu kredita. Kredit se odobrava na ostala primanja, ona na zaštićenom računu, a mogu im se pribrojiti i druga primanja ako ih ima, poput dječjeg dodatka, ugovora o djelu, honorara, raznih najamnina i slično. Srećom pa su krediti za blokirane fleksibilni, pa mjesečnu ratu otplate možete odabrati sami, kao i rok otplate, prema svojim mogućnostima, ali vodite računa da dulji rok otplate istina znači manju ratu, ali i veću kamatu, dok kraći rok otplate znači veću ratu, ali manje kamate i bržu otplatu.

Online kredit – krediti za blokirane

Svi internetski krediti su brzi krediti, što znači brzo odobrenje kredita i brzu isplatu na ruke ili vaš tekući račun. No, online krediti su idealni krediti za blokirane. Nitko ne provjerava jeste li na crnoj listi, nitko vas ne traži zamršenu papirologiju, uz samo osobnu iskaznicu predate zahtjev, pričekate odobrenje i isplatu i sve to u samo par klikova. Ako zapnete, zatražite pomoć jer krediti za blokirane nude informacije, savjete i korisničku pomoć. Pošto nema komplicirane papirologije, zahtjev se automatski odobrava i za 15 minuta možete imati gotovinu u svojim rukama. Malen savjet, budite uredan platiša jer vam nakon otplaćenog kredita možda zatrebanovi. Ako ste ažurni platiša, krediti za blokirane će vam ponovo odobriti kredit.

Bez kreditne sposobnsti – krediti za blokirane

To što ste ostali bez ikakve kreditne sposobnosti zbog blokade vašeg računa ne mora značiti da ne možete do novca kada vam je nužno potreban. Ako imate plane otplate kredita, obratite se na krediti za blokirane i zatražite online kredit uz osobnu iskaznicu. Posuđujte iznose čiju mjesečnu otplatu ćete moći redovito vraćati i posuđujte na kraći rok. Možda vas baš krediti za blokirane izvuku iz moćvare u koju tonete. Možda baš taj novac bude vaš pojas za spašavanje, vaša odskočna daska koja će vam pomoći da se opet vratite u „igru“. Siromaštvo se može svakome dogoditi, izlaz iz siromašta nađu samo hrabri i uporni, a krediti za blokirane im u tome pomažu.

Brzikrediti.eu

Sve što je potrebno da dobijete novac danas!

 

  • Krediti s 0 eura troškova
  • Brza online prijava
  • Još brža isplata
Zatraži kredit