PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 17.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti bez ovjere poslodavca

Kratkoročni krediti postali su jedan od najjednostavnijih načina da se dođe se do potrebnih sredstava. Među dostupnim kategorijama kredita najviše su u potražnji oni koji imaju fleksibilne uvjete i gdje nema previše složene dokumentacije. Kada je riječ o kreditima do kojih mogu doći zaposleni, ideja o kreditiranju uvijek donosi sa sobom niz različitih pitanja, bilo da je riječ o uvjetima ili procesu koji uključuje ovjere i druge garancije. Jasno je da tijekom hitne potrebe za novcem, zaposleni najprije uspoređuju aktualne ponude tražeći najadekvatnije rješenje. Budući da zaposleni na određeno se obično okreću ka gotovinskim kreditima do kojih mogu doći bez previše prepreka, sve je više onih koji se odlučuju za kredite bez ovjere poslodavca.

Krediti bez ovjere poslodavca – savršena alternativa

Svakodnevno možemo vidjeti kolika je važnost kredita, naročito kada je riječ o građanima Hrvatske i njihovim najvažnijim financijskim potrebama. Počevši od kratkoročnih kredita, pa sve do zajmova i pozajmica, za većinu ljudi je od ključne važnosti na pouzdan način dođu do novca kako bi izmirili sve obveze i visoke troškove života. Financijske institucije, poput banki i kreditnih kuća, ponudile su fleksibilnije uvjete i mnogo jednostavniji pristup, posebno kada se radi o zaposlenicima.

Krediti bez ovjere poslodavca kod banke i kreditne kuće

Krediti bez ovjere poslodavca postali su vrlo traženi, jer su spadaju u kratkoročnu vrstu usluge i ne zahtijevaju dodatne potvrde. Sa druge strane, korisnici kredita mogu biti zaposleni na određeno i zatražiti odobrenje za ovu kratkoročnu vrstu financijske usluge. Kako je postupak maksimalno pojednostavljen, brzi krediti bez ovjere poslodavca postali su izvrsno rješenje kod hitnih novčanih problema i dolaska do dodatnih sredstava. Najvažnija prednost koju imaju krediti bez ovjere poslodavca je ta da su oni dostupni svima koji rade na određeno i imaju redovna mjesečna primanja. Kako ovdje nije potrebna nikakva ovjera od poslodavca, to u ogromnoj mjeri olakšava zaposlenom podnijeti zahtjev za kredit i na taj način brže dođe do sredstava. Ovisno o tome da li se krediti bez ovjere poslodavca traže u banci ili krednoj kući, tržište nudi više varijanti kod ovog kratkoročnog financiranja.

Online krediti bez ovjere poslodavca

Krediti bez ovjere poslodavca spadaju u gotovinsku vrstu kredita i karakterizira ih manji novčani iznos, kao i kraće vrijeme otplate. Budući da se novac može koristiti u skladu s individualnim potrebama, ova vrsta kredita dizajnirana je kako bi pomogla zaposlenicima da lakše dođu do gotovine u važnim trenucima. Zbog toga krediti bez ovjere poslodavca imaju značajnu ulogu i postali su izvrsna alternativa kod ispunjavanja najvažnijih potreba za novčanim sredstvima. Apliciranje za kredit moguće je i online putem što znatno skraćuje vrijeme čekanja, a do novca se dolazi za nekoliko minuta od odobrenja.

Brzikrediti.eu

Sve što je potrebno da dobijete novac danas!

 

  • Krediti s 0 eura troškova
  • Brza online prijava
  • Još brža isplata
Zatraži kredit