PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 25.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti

Vrijeme je najdragocjenija valuta i nitko ga ne želi trošiti uludo. Dugi redovi, birokracija kojoj se ne nazire kraj i skupljanje potvrda po raznim dijelovima grada, noćna je mora svakoga tko se ikad susreo s traženjem kredita. Svjesne su toga i financijske institucije koje posljednjih godina pokušavaju proceduru podnošenja zahtjeva i isplate kredita smanjiti na najmanju moguću mjeru. Nusprodukt toga su brzi krediti koji se kako im samo ime govori odlikuju brzom isplatom. Brzi krediti idealni su za rješavanja kriza koje kućni budžet nije u stanju podnijeti. Najčešće se radi o manjim iznosima i kraćem roku otplate koje klijent brzo može vratiti. Samim time brzi krediti predstavljaju manji rizik za banku i kreditnu kuću nego veći krediti.

Najpopularniji brzi krediti

Među brze kredite i brze pozajmice najčešće spadaju nenamjenski gotovinski krediti koje klijent može iskoristiti po želji, a bez ikakve posebno određene namjene. Takva vrsta brzih kredita idealne je za nepredvidive troškove poput kućanskih popravaka, neplaniranih putovanja i izvanrednih zdravstvenih problema. U svojoj ih ponudi imaju i kreditne kuće i banke, ali razlika leži u samoj proceduri. Kreditne kuće posluju isključivo online putem, pa je zahtjev i potpisivanje ugovora vezano isključivo uz internet, dok banke još uvijek dio poslovanja obavljaju u svojim poslovnicama.

Banke međutim imaju svog asa u rukavu, a riječ je o posebnoj vrsti brzih kredita, tzv. minusu na tekućem računu. Iako su kamate izuzetno visoke za ovu vrstu kreditiranja, većina Hrvata ne može živjeti bez prekoračenja po tekućem računu. Najčešće ga nije ni potrebno tražiti, već ga banka svojevoljno odobrava. U hitnim situacijama takva se vrsta kreditiranja izuzetno cijeni.

Kratak rok otplate i povoljne kamate

Brzi krediti vezani su manjim iznosima i često fiksnom kamatnom stopom. Rok otplate je mali pa ih klijent jako brzo može otplatiti i ponovno zatražiti ukoliko se javi potreba. Prednost je to svima onima koji ne žele dugotrajno zaduženje.

Tko sve može dići brze kredite?

Brzi krediti namijenjeni su svima koji imaju redovna primanja i uredno podmiruju svoje dugove. Najčešće ih uzimaju radnici, a sve češće za njime posežu umirovljenici kojima mirovina nije dovoljna za osnovne životne troškove. Ne čudi to nimalo jer je život u Hrvatskoj sve skuplji, a mirovine su u posljednjih nekoliko godina tek neznatno rasle.

Mali iznosi ne iziskuju instrumente osiguranja

Za brze kredite nije potrebna ovjera poslodavca, a sve zahvaljujući malim iznosima u kojima financijske institucije ne vide prevelik rizik. Iz istog se razloga ne zahtijevaju razni instrumenti osiguranja poput zadužnica, jamaca i sudužnika.  Prednost je to za sve one kojima novac treba hitno, a ne žele se dovesti u ralje lihvara.

Raznorazni oglasi u kojima se nudi novac na ruke, sve su češći. Kad se ljudi nađu u škripcu pristaju na svakojake uvjere zbog kojih kasnije mogu ispaštati. Takvo je i posuđivanje bez ikakvog pisanog traga koje ostavlja mjesta za najrazličitije prevare. A brzi krediti se reklamiraju i na takvim letcima. Prije nego li se odlučite za bilo kakvu kreditnu kuću, najbolje je provjeriti njezino poslovanje i vidjeti ima li odobrenje za rad u Hrvatskoj. Ugovor je nešto što štiti obje strane i njegovo izbjegavanje može samo iznjedriti probleme.

Brzikrediti.eu

Sve što je potrebno da dobijete novac danas!

 

  • Krediti s 0 eura troškova
  • Brza online prijava
  • Još brža isplata
Zatraži kredit