PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 25.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Online krediti

Hrvatski građani tonu sve dublje. Dugovi se s godinama sve više gomilaju i u proteklih pet godina narasli su za gotovo 4 milijardi eura. U blokadi je više od 325 tisuća građana, a ako pritom uzmemo u obzir da ih je gotovo pola milijuna napustilo Lijepu našu, postavlja se pitanje kako oni koji su ostali spajaju kraj s krajem. Ukupan dug popeo se na vrtoglavih 6 milijarde eura, a najviše dugova građani imaju prema bankama. Pritom se to ne odnosi samo na plaćanje stambenih kredita i nenamjenskih kredita, već na plaćanje kartica i minusa koji su prijeko potrebni da bi izgurali još jedan mjesec. Ne čudi ta slika nimalo kad oko 850 tisuća građana zarađuje između 400 eura i 800 eura što nije dovoljno ni za plaćanje mjesečne potrošačke košarice.

Stanje je alarmantno, a u prilog ne ide ni činjenica da je financijska pismenost na niskim granama. Tek se u posljednjih deset godina počelo raditi na tome. Mlađe generacije osvijestile su potrebu za štednjom i drugačijim načinom raspolaganja novcem. Pridonio je tome i razvoj internet bankarstva koji nam omogućuje uvid u financije u svega nekoliko sekundi. Popularnost su time stekle online usluge poput online kredita koje klijent može zatražiti putem interneta. U samo nekoliko klikova mišem može doći do svog online kredita.

Online krediti produkt su vremena u kojem živimo

Online krediti su se pojavili kao posljedica promjena na financijskom tržištu. Užurbani način života, manjak slobodnog vremena i dostupnost bankarskih usluga zaslužni su za ovu vrstu usluga. Klijenti ne žele stajati u redovima kad sve mogu obaviti preko interneta. Idealno je to za generacije od 25 do 35 godina koje se i najviše služe internet bankarstvom.

Online krediti – tko ih sve ima u ponudi?

Online kredite u svoju su paletu proizvoda uključile gotovo sve financijske institucije, ali njihov su potencijal najviše prepoznale kreditne kuće. One svoje poslovanje u potpunosti obavljaju preko interneta što znači da klijent ni u jednom trenutku ne mora doći u poslovnicu, dok se u bankama i štedno-kreditnim zadrugama još uvijek dio ugovora potpisuje isključivo u poslovnicama. Klijent podnosi zahtjev online putem i ukoliko su mu financije uredne, može skinuti ugovor direktno s interentskih stranica. Samim time ima vremena da ugovor na miru pročita i savjetuje se s pravnikom ukoliko je potrebno.

Kreditne kuće pod financijskom urednošću smatraju redovna primanja i uredno podmirivanje dugova. Bankama najčešće to za online kredite nije dovoljno. One se oslanjaju i na kreditnu sposobnost klijenta kao i na vrstu njegovog zaposlenja. Zbog toga velik dio klijenata nema ni prilike dobiti online kredite jer su zaposleni na ugovor na određeno vrijeme kao i većina radnika u Hrvatskoj.

Online krediti – brzo rješenje za neplanirane troškove

Online krediti baziraju se na manjim iznosima i kratkom roku otplate. Kao takvi predstavljaju manji rizik za banke i kreditne kuće, pa je do njih kako im i samo ime govori, lako doći online putem. Idealni su za nepredvidive troškove i neplanirana putovanja, vjenčanja ili popravke. S obzirom na manje iznose, brže se odobravaju i klijent ih vraća u jednako brzom roku. Samim time može online kredite ponovno zatražiti ako se pojavi potreba.

Brzikrediti.eu

Sve što je potrebno da dobijete novac danas!

 

  • Krediti s 0 eura troškova
  • Brza online prijava
  • Još brža isplata
Zatraži kredit