PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 12 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,89%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za umirovljenike

Financijska sigurnost jedan je od najvažnijih preduvjeta u vremenu umirovljenja. Međutim, umirovljenici u Hrvatskoj svakodnevno se suočavaju s brojnim financijskim problemima, jer iznos njihove mirovine jedva da može podmiriti osnovne mjesečne troškove. Iako je do nedavno ova grupacija stanovništva bila dosta zapostavljena i bez velikih mogućnosti da dođu do pravog kreditnog rješenja, kreditne kuće su među prvima prepoznale njihove potrebe.

Nudeći pristup različitim kreditnim uslugama, financijske institucije omogućile su starijim građanima brojne olakšice s kojim mogu jednostavnije upravljati svojim financijskim životom, bez prevelikog opterećenja u budućnosti. Krediti za umirovljenike koji su kreirani prema financijskim potrebama umirovljenika spadaju u izvrsnu ponudu s kojom se brzo i pouzdano dolazi do potrebnih sredstva.

Krediti za umirovljenike kod banke i kreditnih kuća

Budući da potreba umirovljenika za uzimanjem kredita je u porastu, banke i kreditne kuće su ponudile pomoć dodatnog financiranja kroz opciju krediti za umirovljenike. U trenutnoj ponudi, brzi krediti za umirovljenike su jedna od opcija koja predstavlja izvrsno rješenje kod financijskih problema. Zapravo, ova kreditna linija je bazirana na manjim novčanim iznosima, kao i vremenski kraćem roku otplate. Kada je u pitanju pokrivanje dodatnih rashoda i troškova, zdravstvene njege, neplaniranog putovanja ili drugih događaja, krediti za umirovljenike su sjajna alternativa koja se može pronaći u aktualnoj ponudi.

Krediti za umirovljenike s inozemnom mirovinom

Posljednjih nekoliko godina primjetan je veći povratak onih koji su još tijekom 60-tih godina otišli izvan granica Hrvatske u potrazi za boljim životom. Iako kao umirovljenici imaju sve potrebne uvjete da apliciraju za kredit kod banaka, oni se susreću s nizom prepreka koje se odnose na prijavu boravišta. Kako većina njih nema potrebnu boravišnu prijavu ovo stvara dosta komplikacija u dobivanju kredita kod banke. Međutim, kada su u pitanju kreditne kuće ovdje su uvjeti znatno kineski. Za razliku od banaka koje se oslanjaju na boravišnu prijavu, kreditne kuće podrazumijevaju samo redovito izmirenje financijskih obveza i potrebnu urednost kod otplate.

Brzi online krediti za umirovljenike – lako i brzo do novca

Ukoliko ste spremni iskoristiti sve prednosti koje imaju krediti za umirovljenike, tada će vam internet poslužiti u postizanju tog cilja s autentičnim i pouzdanim ponudama. No, pitanje koje se sve češće postavlja je da li su krediti za umirovljenike dostupni putem interneta? Shodno potrebama umirovljenika da na brz i pouzdan način dođu do sredstava, financijske institucije su omogućile su dolazak do kredita online putem. Kako bi osigurali najbolju uslugu, zahtjev za ovu vrstu kredita se može podnijeti putem interneta, a cijeli proces štedi vrijeme i olakšava dolazak do sredstava u najbržem mogućem roku.

Brzikrediti.eu

Sve što je potrebno da dobijete novac danas!

 

  • Krediti s 0 kuna troškova
  • Brza online prijava
  • Još brža isplata
Zatraži kredit