PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 25.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice

Dobar financijski plan osnova je svakog kućnog budžeta. Najvažnije je popisati sve prihode i rashode kako biste mogli kreirati budžet. Popis omogućuje točan uvid u financije i daje jasnu sliku gdje nam novac curi iz džepa. Mnogi se ne vode time i koriste kreditne kartice umjesto gotovine zbog čega često troše iznad svojih mogućnosti. Članarine koje ne koristite, kupovanje odjeće iz hira i neplanirana kupnja namirnica ostavljaju traga na mjesečnim primanjima zbog čega mnogi posežu za prekoračenjem na tekućem računu. Neki se odlučuju svoje minuse i manja opterećenja riješiti pozajmicama. Radi se posudbi koja je idealna za otplatu manjih dugova. To je ono što pozajmicama daje na popularnosti.

Pozajmice pravnoj i fizičkoj osobi

Pozajmice označavaju posudbu dobra s obavezom vraćanja istog. One su nalik zajmovima, ali ih karakteriziraju manji iznosi. Za razliku od kredita koji se bazira na isključivom pozajmljivanju novca, brze pozajmice mogu biti novčane ili u bilo kojem drugom dobru. Pozajmice su moguće između fizičkih i pravnih osoba. Pozajmice između fizičkih osoba nisu određene visinom kamatne stope. Situacija s pravnom osobom je posve drugačija. Ako tvrtke daje radniku pozajmicu, kamatna stopa ne smije biti niža od tri posto godišnje. Sve niže od toga smatra se pogodovanjem fizičkoj osobi za što je ista dužna platiti porez.

Kako do pozajmice

Pozajmice su određene malim iznosima i samim time predstavljaju mali rizik za banku i kreditnu kuću. Iz istog razloga financijske su institucije minimalizirale dokumentaciju i pojednostavile postupak odobravanja istih. Najčešće se do pozajmice može doći online putem. Kreditne kuće cijelu proceduru, od podnošenja zahtjeva do odobravanja pozajmice, obavljaju preko interneta, dok banke zahtijevaju potpisivanje ugovora u poslovnicama. Prednost ovakvog način poslovanja jest što ostavlja pisani trag i ne ostaje puno mjesta za prevare. Zbog tog su razloga opasne pozajmice u gotovini koje se isplaćuju na ruke jer ostavljaju mjesto za raznorazne malverzacije.

Sigurnost traženja pozajmica online

Iako se mnogi ustručavaju tražiti pozajmice online, informatički stručnjaci tvrde kako nema razloga za strah. Financijske institucije ulažu velike napore u veću sigurnost, ali upozoravaju i klijente da ažuriraju i nadograđuju antivirusne programe. Jednako tako trebaju biti oprezni u dijeljenju osobnih podataka i kartica tekućih računa, naročito kad su u pitanju e-mailovi kojima cyber hakeri napadaju korisnike.

Pozajmice bez ovjere poslodavca

Pozajmice su posljednjih godina iznimno popularne jer se zbog manjih svota brzo otplaćuju. Samim time ih klijent može brzo ponovno zatražiti, ukoliko se za time pojavi potreba. Kako se radi o manjim iznosima, za pozajmice nije potrebna ovjera poslodavca. Barem kad se radi o kreditnim kućama. Mnogi su bili suočeni s odbijenicom poslodavca koji im nije dao pristup Bonu 2 jer bi im samim time trebao dati uvid u poslovanje. Ta je situacija natjerala kreditne kuće da naprave posebne pozajmice, pozajmice bez ovjere poslodavca.

Pozajmice na ostatak primanja

Potrebe tržišta iznjedrile su i pozajmice na ostatak primanja. Ove su pozajmice namijenjene prezaduženim građanima koji usprkos zaduženjima imaju visoka primanja.  To znači da navedeni imaju dovoljno visoku plaću i mogu uzeti pozajmice iako njihova postojeća dugovanja prelaze jednu trećinu neto primanja. Neto primanja su umanjena za sva dugovanja i zatim se određuje trećina koja bi mogla predstavljati ratu za pozajmicu.

Brzikrediti.eu

Sve što je potrebno da dobijete novac danas!

 

  • Krediti s 0 eura troškova
  • Brza online prijava
  • Još brža isplata
Zatraži kredit