PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:15
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti bez jamaca

Održavanje stabilnih financijskih tokova postao je ogroman izazov za građane naše zemlje. U Hrvatskoj svakodnevno mnogi ljudi suočavaju se s financijskim problemima koji se ne mogu riješiti bez adekvatnog kreditnog rješenja, kao najučinkovitijeg načina za izlazak iz krize. Kako je ispunjavanje svih financijskih obveza skoro nemoguće zbog malih zarada, da bi lakše riješili i prevazišli postojeće izazove, mnogi su se odlučili za kredite bez jamaca. Banke i kreditne kuće pružile su prikladno i fleksibilno rješenje koje je najbolji odgovor kod financijskih prepreka u svakodnevnom životu. No, ono što je još važnije pri tom je da krediti bez jamaca ne samo da će poboljšati novčanu stabilnost već će pomoći kod rješavanja različitih potreba za financiranjem.

Što su krediti bez jamaca?

Krediti bez jamaca predstavljaju kredite koji su karakteristični po manjim novčanim iznosima i kraćem roku otplate. S obzirom da su se u prošlosti određeni kreditni modeli pokazali nefunkcionalnim, posebno kada je trebao jamac, trenutna ponuda na tržištu mnogo je prilagođenije rješenje za građane Hrvatske. Krediti bez jamaca obično se koriste u svrhu pokrivanja mjesečnih troškova, dodatnih rashoda, za neplanirana putovanja ili u slučaju hitne potrebe za novčanim sredstvima.

Shodno tome da krediti beza jamaca ne podrazumijevaju dodatne garancije, ovo je značajno olakšalo dolazak do novca i rješavanja financijskih briga. Kada su u pitanju krediti bez jamaca i njihova realizacija u bankama i kod kreditnih kuća, oni podrazumijevaju manji iznos sredstava i kraći rok otplate čime se umanjuj rizik u slučaju neplaćanja dospjelih obveza. Najčešće, krediti bez jamaca dostupne su kao gotovinski krediti u domaćoj valuti, koje građani otplaćuju u svega nekoliko rata, što je izuzetna pogodnost. Cijeli birokratski proces vezan za dokumente je pojednostavljen, pa se do odobrenja dolazi za nekoliko minuta.

Krediti bez jamaca – brz dolazak do novca

Odabir pravog kredita je od ključnog značaja ne samo za dolazak do potrebnih sredstava tjedna krize, već i za mnogo organizovaniji financijski život. Ukoliko vam nedostaju novčana sredstva i tražite najoptimalniji način za stabilizaciju svoje situacije, krediti bez jamaca su u skladu s vašim različitim potrebama. Kao izvrsna opcija koja se može pronaći u ponudi financijskih institucija, krediti bez jamaca osmišljeni su odgovoriti na najvažnije potrebe građana. Krediti bez jamaca spadaju u neprikladnom vrstu kredita, što predstavlja idealno rješenje kod situacija gdje je potreban izlaz iz novčanih teškoća. Dolazak do ove vrste kredita moguće je online putem, što je ujedno najbrži način da se do sredstava dođe na pouzdan i jednostavan način.

Brzikrediti.eu

Sve što je potrebno da dobijete novac danas!

 

  • Krediti s 0 eura troškova
  • Brza online prijava
  • Još brža isplata
Zatraži kredit