PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti

Život na kredit građanima Lijepe naše postao je uobičajen. Prosječna plaća manja je od prosječne visine potrošačke košarice. Stanovi svake godine sve više poskupljuju, ali i preostali životni troškovi. Teško ih financiraju višečlana kućanstva, a kamoli jednočlana. Mnogi zbog toga traže kredite i brze zajmove ne bi li zadovoljili svoje potrebe.

Krediti podrazumijevaju posudbu novca uz uvjeta vraćanja istog pod određenim kamatama. Osnova po kojoj se dijele jest namjena i rok otplate. Kad je u pitanju namjena, krediti se dijele na nenamjenske i namjenske. Ovi prvi su uvelike popularniji jer klijent novac može potrošiti u bilo koju svrhu, dok namjenski imaju točno određenu namjenu i ne smiju se utrošiti ni na što drugo izuzev dogovorenog.

Kod odobravanja kredite banke provjeravaju kreditnu sposobnost klijenta i naplaćuju određene namete za obradu samog kredita. Visina tih davanja ovisi o banci, a nerijetko u kratkotrajnim ponudama nude oslobađanje od nameta. Ulogu pritom igra i činjenica jest li njihov dugogodišnji klijent ili ste upravo odlučili svoje financije povjeriti njima.

Krediti u kreditnim kućama prvenstveno su određeni manjim iznosima i kratkim rokom otplate. Do njih se dolazi isključivo online putem, a za razliku od banka, kreditne kuće ne provjeravaju kreditnu sposobnost već se oslanjaju na financijsku urednost klijenata.

Vrste kredita

Nenamjenski krediti

Nenamjenski krediti dijele se na prekoračenje po tekućem računu, gotovinske kredite, lombardne kredite i hipotekarne kredite. Prekoračenje po tekućem računu popularno nazivano minus na tekućem, nešto je bez čega Hrvati ne mogu zamisliti svoj život. Banka temeljem redovnim mjesečnih primanja određuje dopušteni minus koji klijent može posuditi. Kamate su izuzetno visoke, ali svejedno je ovo jedan od najpopularnijih kredita.

Gotovinski krediti

Gotovinski krediti iznimno su traženi, a popularnost zahvaljuju brzoj isplati i mogućnosti korištenja gotovine u skladu s vlastitim potrebama. U svojoj ih ponudi imaju i banke i kreditne kuće.

Lombardni krediti

Ova vrsta kredita odobrava se na temelju zaloga koji klijent ustupa banci na korištenje. To u prijevodu znači da bilo koja vrsta štednje ili polica životnog osiguranja služe kao osiguranje da će kredit biti vraćen. Jamci i sudužnici kod ove vrste kredita nisu potrebni.

Hipotekarni krediti

Ova vrsta nenamjenskog kredita koristi nekretninu kao instrument osiguranja i banka namiruje dugove njezinom prodajom.

Namjenski krediti

Namjenski krediti kako im samo ime govori isplaćuju se s točno određenom namjenom. Svako trošenje novca bez namjene, smatra se kršenjem ugovora. Dijeli se na kredite za kupnju motornih vozila, stambene kredite i studentske kredite.

Krediti za kupovinu motornih vozila

Ova vrste kredita namijenjena je isključivo kupovini motornih vozila. Izdaje se po dostavi predračuna ili ugovora o kupoprodaji iz kojeg je jasno vidljiva namjena.

Stambeni krediti

Stambeni krediti posljednjih nekoliko godina sve su popularniji kod nas. Pridonijele su tome garancije i pomoć države u subvencioniranju kredita mladima. Odobravaju se za kupovinu nekretnine ili adaptaciju iste. Najčešće se odobravaju na dulji period otplate s fiksnom ili promjenjivom kamatnom stopom.

Studentski krediti

Ovi kredi namijenjeni su plaćanju školarine i drugih troškova studiranja. Iako su popularniji u inozemstvu, sve se češće uzimaju i kod nas. Osobito se to odnosi studente na privatnim fakultetima u kojima semestar u prosjeku stoji oko 30 tisuća.

Brzikrediti.eu

Sve što je potrebno da dobijete novac danas!

 

  • Krediti s 0 eura troškova
  • Brza online prijava
  • Još brža isplata
Zatraži kredit