PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 25.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za adaptaciju

Rastuća funkcionalnost financijskih usluga omogućila je mnogo jednostavniji proces prilikom podnošenja zahtjeva za kredit, a samim tim i mnogo više boljih ponuda na tržištu. Kada je riječ o adaptacija nekretnine ovo je jedna od veći financijskih odluka koja zahtijeva dobru financijsku pripremljenost, kao i značajnija ulaganja. Treba imati na umu da veličina ulaganja u adaptaciju koja uključuje ovu vrstu kredita predstavlja dugoročan plan i dobivanje što više informacija je preliminarno za uspješnu realizaciju.

Krediti za adaptaciju – Što je potrebno znati prije podnošenja zahtjeva?

Kada se razmišlja o renoviranju ili adaptaciji kuće, prvo pitanje koje se postavlja je – Kako pronaći odgovarajući kredit s fleksibilnim uvjetima? S obzirom da su financijska ulaganja jedan od najvažnijih dijelova cijelog procesa, ako se napravi pogrešan izbor, cijeli postupak može biti popraćen nizom problema. Samim tim, prije podnošenja zahtjeva za kredit potrebno je cjelokupno financijsko planiranje koje će biti najbolji kompas za daljnji smjer.

Adaptacija nekretnine je velika odluka u svačijem životu zbog vrijednosti ulaganja, a precizna procjena vlastitih mogućnosti preliminarno polazište financijskog planiranja. Krediti za renoviranje poznati su i kao krediti za adaptaciju kuće koji su najčešće nenamjenski krediti. Oni se mogu pronaći u više različitih opcija, što omogućava više fleksibilnosti kada je u pitanju renoviranje nekretnine. Ako vam potreban kredit za adaptaciju, na tržištu postoji više mogućnosti. Banke i kreditne kuće u svojoj ponudi imaju kredite za adaptaciju.

Ovdje je riječ o namjenskoj vrsti kredita, koji se koristi isključivo za svrhu uređenja ili adaptacije nekretnine. Krediti za adaptaciju spadaju u kategoriju podvrste stambenog kredita. Karakteristični su po većim novčanim iznosima, kao i dužem vremenskom roku otplate na mjesečnoj razini. Krediti za adaptaciju se odobravaju u eurima.

Krediti za adaptaciju – Ponuda kod banke

Budući da krediti za adaptaciju podrazumijevaju veći iznos, neophodno je dobro se informirati o najboljoj ponudi kod banaka i kreditnih kuća. Prilikom podnošenja zahtjeva u banci najvažniji uvjet je kreditna sposobnost, kao i dodatne garancije u vidu jamaca, čime se banka osigura u slučaju potencijalnog gubitka u slučaju da korisnik nije u mogućnosti vratiti uzeta sredstva.

Krediti za adaptaciju – Ponuda kod kreditnih kuća

U odnosu na postojeću ponudu u bankama, krediti za adaptaciju kod kreditnih kuća podrazumijevaju nešto drugačije uvjete. Naime, ovdje nije preliminarna kreditna sposobnost, već samo financijska urednost u ispunjavanju obveza klijenta.

Također, dodatna pogodnost je ta što postoji mogućnost dolaska do kredita za adaptaciju čak i ukoliko klijent zaposlen na određeno. Najvažnija prednost ovog načina dolaska do kredita je da se sredstva mogu dobiti i bez odlaska u poslovnicu. Birokratski proces vezan za dokumentaciju je pojednostavljen, aa novac se isplaćuje najkasnije 24 sata od trenutka podnošenja zahtjeva.

Brzikrediti.eu

Sve što je potrebno da dobijete novac danas!

 

  • Krediti s 0 eura troškova
  • Brza online prijava
  • Još brža isplata
Zatraži kredit