PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:15
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice na ruke

Novac na ruke zbog ovrhe – pozajmice na ruke

Trebate hitnu pozajmicu, ali želite novac na ruke, jer je vaš račun pod ovrhom i sve što dođe na račun odmah vam uzmu. Nasreću, pozajmice na ruke upravo i znače isplatu na ruke. Da bi pozajmicu mogli iskoristiti za rješavanje problema koji su nastali zbog ovrhe, zbilja nema smisla riskirati isplatu preko računa. Kontaktirajte pozajmice na ruke, zatražite iznos koji trebate, dogovorite način i rok otplate i novac na ruke dobivate odmah. Rok povrata pozajmice je od 15 – 365 dana, a mjesečna rata ovisi o visini pozajmice, izabranom roku otplate i naravno, vašim mogućnostima. Razmislite, procijenite svoje potrebe i mogućnosti i onda kontaktirajte pozajmice na ruke.

Blokirani račun – pozajmice na ruke

Trebate hitno gotovinu, a račun vam je u blokadi i nijedan iznos koji dođe na račun, ne možete dignuti sa računa. Ima tome lijeka, vama u takvom slučaju mogu pomoći samo  pozajmice na ruke. Zatražite iznos koji trebate, dogovorit uvjete i rok otplate i preuzmite pozajmljeni novac odmah. Ako ne želite preko računa, ne morate, pozajmice na ruke pomažu upravo onima koji nemaju druge mogućnosti posuđivanja novca. Pomoć koju ne možete iskoristiti na pravi način nije pomoć, zato se obratite na pravo mjesto kada trebate brzu gotovinu. Tomu služe pozajmice na ruke, da novac koji ste posudili možete koristiti za on za što ste ga posudili, a ne da ga proguta ponor blokiranog računa.

Račun u minusu – pozajmice na ruke

Kada trebate hitnu pozajmicu, a imate pozamašan nedozvoljeni minus na računu i banka traži da podmirite odjedanput cjelokupno dugovanje minusa i onaj dopušteni i prekoračenje, naravno da će vam uzeti svaki novac koji se pojavi na vašem računu. U takvoj situaciji trebate pozajmice na ruke, jer je to jedini način da vam ga banka ne uzme. Dobro razradite plan otplate i razborito izračunajte koliko novca trebate i kontaktirajte pozajmice na ruke. Dok otplatite posudbu i vaš račun će se oporaviti i vjerojatno ćete dobiti ponovo odobren minus po računu da nekako možete balansirati do boljih vremena. Ali, sada, kada je vaša kriza na vrhuncu, sada trebate pozajmice na ruke.

Tajnost posudbe – pozajmice na ruke

S vašim računom je sve u redu, ipak trebate hitnu pozajmicu, ali ne želite tragove te posudbe na računu, želite da ta pozajmica bude vaša privatna tajna. Ne brinite, to je moguće kroz pozajmice na ruke, i samo tako vaša pozajmica ostaje vaša stvar. Nitko vas neće pitati za što ćete trebati novac, kako i na koga ćete potrošiti posuđeni novac, nema traga posuđenog novca na vašem računu, posudba je dogovor isključivo između vas i pozajmice na ruke. Da li ste vi taj novac potrošili na svoju ljubavnicu ili ste pomogli ljubavniku ili možda financirali neko tajno putovanje, nikoga se ne tiče, to je samo vaša stvar. Takvu, financijsku tajnu možete ostvariti samo preko pozajmice na ruke.

Brzikrediti.eu

Sve što je potrebno da dobijete novac danas!

 

  • Krediti s 0 eura troškova
  • Brza online prijava
  • Još brža isplata
Zatraži kredit