PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:15
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Extra brzi zajam

Online zajam – extra brzi zajam

Ako trebate manje novčane iznose, ali odmah, vi trebate extra brzi zajam.  Ova vrsta pozajmica se kreće do 4000 EUR, na rok otplate do 18 mjeseci u jednakim mjesečnim ratama otplate. Dakle, extra brzi zajam je uvijek kratkoročni zajam. Mjesečna rata otplate ovisi o visini zajma i izabranom roku otplate. Kamate za extra brzi zajam također ovise o roku otplate. Kraći rok otplate, veća mjesečna rata otplate, ali manje kamate. Ako je vaš tekući račun već opterećen tekućim dugovanjima, extra brzi zajam ćete otplaćivati na duži rok, sa manjom  mjesečnom ratom otplate, ali sa nešto većim kamatama. Izaberite vama najprihvatljiviju opciju otplate zajma.

Isplata za 15 minuta – extra brzi zajam

Ova vrsta zajmova je najtraženija i najpopularnija, jer novac dobijete zbilja ekspresno, onda kada ga trebate, a ne onda kada se banka smiluje da vam odobri zajam. Zato se i zove extra brzi zajam, jer novac koji trebate i tražite dobivate u roku od 15 minuta. Svi ovakvi zajmovi su online zajmovi i svi su kratkoročni. Nakon predanog zahtjeva za zajam, odmah uslijedi odobrenje i praktički istovremeno odobreni iznos sjeda na vaš tekući račun. Brže ne može od toga što nudi extra brzi zajam.  Ako već morate, jer vas je nevolja natjerala, posuditi novac, učinite to na pravom mjestu. Ako zbilja trebate brzu gotovinu onda ne morate puno lutati u potrazi za informacijama, extra brzi zajam to čini najbrže.

Zajam uz osobnu iskaznicu – extra brzi zajam

Još jedna krupna sitnica ovu vrstu zajmova dovodi na sam vrh brzih pozajmica. Nema nepotrebne papirologije, žigova i potpisa niti drugih birokratskih kompliciranja. Za extra brzi zajam trebate samo osobnu iskaznicu, vaš OIB i broj vašeg tekućeg računa na koji odobreni zajam sjeda odmah. Kakvo olakšanje, s koliko manje frustracija teku zahtjevi, odobrenja i isplate internetskih zajmova. Ako ste uredan platiša i brzo i ažurno otplatite prvi zajam, a onda vam opet zatreba brza gotovina, opet se možete obratiti na extra brzi zajam, čim otplatite raniji dug. Svi ovi momenti i olakšice utječu na to da su internetski zajmovi sve popularniji i sve traženiji.

Pretvorite minus u plus – extra brzi zajam

Pokrivanje nedozvoljenog minusa na tekućem računu je među sve češćim razlozima za brze kratkoročne zajmove. Možete minus pretvoriti u plus, ako uzmete extra brzi zajam u dostatnom iznosu. Takav zajam vas spašava od totalne blokade koju si ni ne smijete ni ne trebate dopustiti. Svako financijsko urušavanje se može zaustaviti i spriječiti uz extra brzi zajam. Neplaćeni računi, minusi na karticama, minus na tekućem računu, zakašnjela najamnina, puno sitnih dugovanja različitim osobama sve to možete riješiti brzpotezno iz samo jednog zajma. Zbrojite sva svoja dugovanja, odredite koliki iznos zajma trebate i tek onda kontaktirajte extra brzi zajam.

Brzikrediti.eu

Sve što je potrebno da dobijete novac danas!

 

  • Krediti s 0 eura troškova
  • Brza online prijava
  • Još brža isplata
Zatraži kredit