PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:15
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Vercon pozajmice

Pozajmice zbog ovrhe – vercon pozajmice

Ako ste pod ovrhom, a trebate hitnu gotovinu vi ste u problemu, a možda i niste, ako ste dobro informirani. Naime i ovršeni građani mogu doći do posudbe brze gotovine kroz vercon pozajmice. Pozajmice možete dobiti na rok od 15 dana do čak 18 mjeseci u iznosima od 75 EUR do 4000 EUR. Ova vrsta posuđivanja gotovine spada u brze pozajmice, brzo se odobrava zatraženi zajam, brzo realizira, a brzo i otplaćuje, ovisno o posuđenom iznosu i roku otplate. Cijela procedura oko vercon pozajmice maksimalno je pojednostavljena i ubrzana, a sve to s ciljem da što brže i što jednostavnije dđete do novca koji vam je nužno potreban. Kontaktirajte vercon pozajmice.

Ne možete dobiti kredit – vercon pozajmice

Već jeste u krediti i novi kredit ne možete dobiti nikako, a novac vam je hitno potreban. Obzirom da su sve banke umrežene i brzo provjere vašu kreditnu sposobnost, najbolje je da odmah kontaktirate vercon pozajmice kojima vaš postojeći kredit nije prepreka da vam odobre i daju zatraženu pozajmicu. Zato se ne zanosite idejom da ćete novi kredit možda dobiti u nekoj drugoj banci, ne gubite vrijeme obilazeći neke druge banke. Skratite i ubrzajte svoju potragu, obratite se na vercon pozajmice, jer tu dobivate novac koji vam je hitno potreban i žurno i ažurno. Visinu mjesečne rate za otplatu i sam rok otplate isplanirajte prema svojim mogućnostima.

Oročen novac, a trebate gotovinu – vercon pozajmice

Građani koji imaju oročenu štednju često su u problemu kada trebaju hitnu gotovinu. Raskidanjem oročenja štete sami sebi i puno gube i to ne trebaju činiti. Dobra vijest je da vercon pozajmice iznose do 400 EUR posuđuju na određeni rok bez kamata i to naročito pogoduje građanima sa oročenim sredstvima kada trebaju brzi novac. Ako ste već štedljivi i čuvate oročena sredstva, ne treba vas kazniti, nego nagraditi. Kada vam hitno zatreba gotovina, ne dirajte oročenu štednju i ne kvarite svoju štednu liniju, obratite se na vercon pozajmice, biti ćete prezadovoljni brzinom, poslovnošću i visokom profesionalnušću. Tako posluju vercon pozajmice.

Pozajmice na druga primanja – vercon pozajmice

Ako niste zaposleni, ali imate neke druge izvore primanja, kredit ne možete dobiti, ali pozajmice možete. Bilo da radite honorarno ili na ugovor o djelu ili imate neku rentu ili iznajmljujete poslovne ili stambene prostore, vi imate izvore primanja na koje kod vercon pozajmice možete zatražiti pozajmicu.  Posudbu novca  možete dobiti i na sredstva koja dobivate na zaštićeni račun ako ste ovršeni. U ostala primanja se mogu pribrojiti i dječji dodaci, invalidske naknade i svi drugi dodani prihodi. Kontaktirajte vercon pozajmice i stručnjaci će za vas naći održivu opciju za pozajmicu koja vam je nužno potrebna.

Brzikrediti.eu

Sve što je potrebno da dobijete novac danas!

 

  • Krediti s 0 eura troškova
  • Brza online prijava
  • Još brža isplata
Zatraži kredit