PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 25.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Hamag bicro zajmovi

Mikro zajam za moderniziranje OPG-a – hamag bicro zajmovi

Ako imate mali OPG koji dobro posluje, ali ste svjesni da uz malo izmjena i dopuna može dvostruko donositi, ali nemate novca za modernizaciju i obnovu vaših obrtnih sredstava, a ni u skupe kredite se ne usudite upustiti u nesigurnim uvjetima poslovanja, za vas su možda hamag bicro zajmovi jedino rješenje. Iznos mikro zajma se kreće od Od 1.000,00 EUR-a do 25.000,00 EUR-a, kamatna stopa od

0,1% – 0,5%, rok otplate 2-5 godina uz poček od 12 mjeseci. Dakle, hamag bicro zajmovi pmažu malim i srednjim poduzetnicima da dođu do što povoljnijeg zajma i unaprijede svoje gospodarstvo pod što povoljnijim uvjetima. Takvi, hamag bicro zajmovi pomažu malima da opstanu i da i dalje rastu.

Mali zajam za Poljoapoteku – hamag bicro zajmovi

Već imate poljoapoteku, ali je malog kapaciteta i ne možete zadovoljiti sve potrebe svojih kupaca. I vama mogu pomoći hamag bicro zajmovi, da se proširite i proširite svoj asortiman koji je nužno potreban za razvoj ruralnog gospodarstva. Ako si možete dopustiti samo povoljni i poticajni zajama, onda su za vas najbolja adresa hamag bicro zajmovi. Rok otplate ćete dogovarati prema svojim mogućnostima, na poček od 12 mjeseci možete računati ako odaberete rok otplate najmanje na dvije godine. Ako vam hamag bicro zajmovi omogućavaju uspješnije poslovanje, veću i redovitu zaradu, onda ćete planirane ciljeve postići na najpovoljniji način.

Srednji zajam za poljoprivredne strojeve – hamag bicro zajmovi

Niste vi više tako mali, ali ni tako veliki da ne bi mogli bar još malo mogli rasti i razvijati se, ali vas koči zastarjela tehnologija i hitno trebate obnovu poljoprivrednih strojeva. Treba vam pomoć, trebaju vam hamag bicro zajmovi da bi ti novi strojevi i došli na vaše gospodarstvo. Obzirom da je to trenutno najpovoljniji način da dođete do obnove koja će vam osigurati nastavak i rast poslovanja zatražite zajam kod hamag bicro zajmovi, obnovite svoje alate i oruđa i nastavite rasti. Uz nove strojeve ćete raditi s još više entuzijazma i s još boljim rezultatima, a hamag bicro zajmovi i imaju tu svrhu da vam na đto povoljniji načini omoguće maksimalne rezultate u vašem poslovanju.

Zajam za opremanje turističkih apartmana – hamag bicro zajmovi

U posjedu ste apartmana od kojih nemate puno koristi jer su oskudno i tek napola opremljeni. Svi krediti na tržištu novca su vam skupi i neprihvatljivi. Možda vam hamag bicro zajmovi mogu pomoći da opremite svoje apartmane po želji, privučete ozbiljnije i poželjnije goste, počnete zarađivati i povećate i turističku ponudu svog mjesta, Dakle, nema nerješivog problema ni neostvarive situacije, samo trebate tražiti pomoć na pravom mjestu. Za vas, obzirom da već imate gotove objekte, hamag bicro zajmovi su najpovoljnija i najprihvatljivija mogućnost. Kada opremite svoje objekte, vaši gosti će se ugodno osjećati, a vi ćete s novim žarom prionuti svom turističkom poslovanju. 

Brzikrediti.eu

Sve što je potrebno da dobijete novac danas!

 

  • Krediti s 0 eura troškova
  • Brza online prijava
  • Još brža isplata
Zatraži kredit