PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:15
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Esif zajam

Zajam za saniranje šteta u poslovanju zbog KORONE – esif zajam

Mnogi poduzetnici su zbog karantene i naknadnih korona mjera pretrpjeli financijske štete u svom poslovanju, koje nikako ne mogu sanirati sami. Pomoć takvim poduzetnicima je esif zajam, da bi mogli nastaviti s poslovanjem, zadržati svoje zaposlenike i početi se oporavljati od gubitaka. Nije vrijeme za skupe kredit, esif zajam je povoljna i prihvatljiva pomoć da poduzetnici ne bi morali staviti ključ u bravu i otpustiti ljude. Takav zajam se uzima na rok od 6 mjeseci do 5 godina. Važno je znati da esif zajam morate i možete koristiti strogo namjenski. Kamate su povoljne, oko 0,25 %, na poček od 12 mjeseci imate pravo ako ste esif zajam uzeli na najmanje 2 godine.

Kupovina obrtnih sredstava – esif zajam

Bilo da su vam obrtna sredstva zastarjela ili ih nemate dovoljno vrijeme vam je za kupnju novih, a ne znate kako. Napravite plan i popis i zatražite esif zajam, jer to je najpovoljniji zajam za poduzetnike. Sve ostale uvjete ćete dogovoriti na najpovoljniji način i sve benefite takvog zajma iskoristit u pravo vrijeme i na pravi način. Naravno, morate voditi računa da esif zajam možete koristiti samo namjenski, dakle, ne možete prenamijeniti ta sredstva. Ambicioznim i sposobnim poduzetnicima takav zajam je veliki poticaj i daje im veliki zamah u poslovanju. Znamo da sposobni poduzetnici zapošljavaju ljude i posredno hrane mnogo usta, a esif zajam takvu praksu podržava i potiče.

Obnova turističke brodice – esif zajam

Zarađujete svoj kruh svojom lijepom turističkom brodicom, ali je njezin šarm, a i sigurnost nagrizlo vrijeme i hitno treba temeljitu obnovu, ako želite i dalje razvažati turiste od otoka do otoka. Razmotrili ste sve mogućnosti financiranja njezine obnove i ništa. A jeste li pokušali dobiti  esif zajam? Možda je to jedini način za isplativu obnovu vaše ljepotice ili se možda čak odlučite za kupnju nove brodice. Kakogod, nešto morate učiniti, jer je to vaš kruh i zbog njega: „Ploviti se mora“. Pzaplovite uz esif zajam, na opće veselje turista i za svoje vlastito zadovoljstvo. Neka i u jednu lijepu morsku priču bude utkan napor da pomognemo malim poduzetnicima.

Poljprivredni zajam – esif zajam

Može li poljoprivredni zajam biti esif zajam? Može ako je doprinos ruralnom razvoju, ruralnom turizmu, novoj vrsti uzgoja, proširenju plantažnog uzgoja, proširenju nasada već postijećeg voćnjaka, maslinika, vinograda. Proučite sve odredbe za esif zajam, pripremite plan i ostalu dokumentaciju, pričekajte odobrenje zajma i počnite rasti i sanjati ljepše i veće snove i ostvarivati ih. Ništa nije nemoguće, ako to dovoljno želite i dovoljno ste ambiciozni i uporni. Poduzetnima  esif zajam bude ona odskočna daska, nakon koje mogu samo rasti i širiti se, nikako padati. Dakle, ako imate jasn plan o tome što želite, počnite to i ostvarivati. Prvi korak je esif zajam.

Brzikrediti.eu

Sve što je potrebno da dobijete novac danas!

 

  • Krediti s 0 eura troškova
  • Brza online prijava
  • Još brža isplata
Zatraži kredit