PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:15
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Otplata kredita

Kreditni kalkulator – otplata kredita

Prije nego što zatražite kredit, dobro se informirajte o svim uvjetima kreditiranja. Da vas otplata kredita ne baci u nove brige, koristite kreditni kalkulator. Na internetu, skoro svi davatelji kredita imaju i kreditni kalkulator na kojem možete izračunavati i nekoliko opcija, sve dok ne nađete onu za vas onu najpovoljniju i .najprihvatljiviju. Želite i trebate optimalan iznos kredita, ali vam  otplata kredita ne smije suviše opteretiti vaš kućni budžet i ugroziti vaše tekuće životne troškove. Kredit vam treba biti rješenje problema, a ne uzrok nove krize. Zato, razborito odabran iznos kredita, uz povoljnu kamatu, na prihvatljiv rok treba pomoći da vaša otplata kredita prođe bezbolno i na vrijeme-

Iznos kredita – otplata kredita

Jasno je da da svi traže kredit prema svojim potrebama, ali svi koji uzimaju kredit moraju voditi računa i o svojim mogućnostima. Također vodite računa o instrumentima kredita, kamatama, uvjetima otplate kredita, prije nego što zatražite kredit. Uvijek otplata kredita ovisi o visini kredita i roku otplate, ali i o kamatama koje direktno utječu na visinu mjesečne rate otplate kredita. Ako vam je otplata kredita na kraći rok preveliko opterećenje za vaša redovita mjesečna primanja, radije šri ugovaranju kredita ugovorite malo duži rok otplate, s nižom mjesečnom ratom, pa makar morali i malo više vratiti, jer će vam takav kreditni roko otplate ipak ostaviti prostora i zraka za normalan život dok ste u kreditu.

Rok vraćanja kredita – otplata kredita

Većina gotovinskih kredita su kratkoročni krediti i baš zato su popularni i traženi, jer niste dugo dužni, a riješite svoju situaciju takvim kreditom. No, i svi kratkoročni krediti nisu na isti rok otplate kredita. Najtraženija grupa je ona u kojoj se otplata kredita kreće od 15 – 365 dana, no ima kratkoročnih kredita na 18, 24 ili 36 mjeseci. Rokovi  otplata kredita se dogovaraju prije realizacije kredita i ako ne vodite računa o svojim mogućnostima, možete se naći u situaciji da tražite odgodu plaćanja jer ste se ponovo našli u vremenskom i financijskom škripcu. Može vam se i posrećiti da iznenada dobijete neki novac i poželite se riješiti tereta koji se zove otplata kredita, dakle želite ostatak kredita platiti odmah, ali dobro se raspitajte da li vam se to isplati.

Kamate na kredit – otplata kredita

Cijena kredita su kamate koje plaćate na iznos odobrenog novca. Uravnotežena otplata kredita ovisi o tome jeste li uzeli kredit sa fiksnom ili promjenjivom kamatom.  Kredit sa depozitom ili kredit bez pologa, kredit sa deviznom klauzulom ili kredit bez takvih uvjetovanja, sve to u konačnici utječe na visinu kamata na taj kredit. Dobro se informirajte jer otplata kredita i izbor roka te otplate uz visinu kredita direktno ovisi i o kamatama jer one određuju cijenu novca iz vašeg kredita. Ne donosite brzoplete odluke koliko god vam se žurilo, vodi te računa o svojim potrebama, ali i svojim mogućnostima. Zbog novih neprilika i novčanih opterećenja, otplata kredita može stati, a to ima posljedice.

Brzikrediti.eu

Sve što je potrebno da dobijete novac danas!

 

  • Krediti s 0 eura troškova
  • Brza online prijava
  • Još brža isplata
Zatraži kredit