PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gotovinski krediti

Unutar postojećeg kreditnog tržišta postoji velika raznolikost u smislu kredita, pozajmica, zajmova i ostalih financijskih usluga. S obzirom da je dolazak do povoljnog kredita jedan od najvažnijih ciljeva mnogih građana Hrvatske, financijske kuće omogućile su jednostavno rješenje kroz opciju gotovinski krediti. Gotovinski krediti kao izvrsna alternativa uvjerljivo je najpopularniji financijski proizvod koji se danas može naći kod financijskih institucija. Ovaj jednostavan vid kredita je osmišljen kako bi stanovništvo moglo na lakši način riješiti svoje ekonomske potrebe i zahtjeve.

Glavna karakteristika koju imaju gotovinski krediti je da se oni mogu dobiti bez prolaska kroz komplicirane i složene procedure. Banke i kreditne kuće nude ovaj vid financijskog rješenja koje obično služi za podmirivanje dodatnih troškova, opremanje kuće, plaćanje minusa na kartici, putovanja, važna slavlja i slično. Ono što čini da gotovinski krediti budu toliko popularni nalazi se u činjenici da je ovo Nenamjenska vrsta kreditne usluge, što omogućuje korisnicima da sredstva koriste u skladu sa svojim potrebama potrošnje.

Što su gotovinski krediti?

Gotovinski krediti kao kratkoročna vrsta kredita bazira se na manjim iznosima i kraćem vremenu otplate, što ovaj vid financiranja čini vrlo pogodnim za većinu korisnika. Ovaj model kreditne usluge dostupan je u domaćoj i stranoj valuti, mada su dosta popularniji gotovinski krediti u eurima.

Online gotovinski krediti

Znajući koliko je važna funkcionalnost i brz dolazak do novčanih sredstava, financijske kuće omogućile su da gotovinski krediti budu dostupnu online. Kako je putem interneta mnogo brže realizacija cijeli proces je maksimalno pojednostavljen, što znači manje dokumenata, kraće vrijeme čekanja i odobrenje nakon 15 minuta. Za razliku od kreditnih kuća, banke omogućuju samo djelomičnu online realizaciju.

Gotovinski krediti u bankama i kod kreditnih kuća

Ako želite podnijeti zahtjev za gotovinski kredit, sigurno je da želite znati i najvažnije uvjete za ovaj financijski proizvod. Naime, gotovinski krediti kod banke i kreditne kuće se mogu razlikovati u smislu određenih uvjeta. Banke se oslanjaju na kreditnu sposobnost klijenta, dok se kreditne kuće oslanjaju na urednost u podmirenju obveza, što je za mnoge građane prilagođenija opcija. Ujedno, kod kreditne kuće nisu potrebne dodatne garancije u smislu jamca i složene procedure čime se znatno olakšava dolazak do kredita.

Koje su prednosti gotovinskog kredita?

Financijska nesigurnost može se pojaviti u bilo kojem razdoblju života iu tim situacijama od ključne važnosti je doći do pravog rješenja. Kao jedna od mogućnosti su gotovinski krediti koji na jednostavan način omogućavaju poboljšanje financijske situacije shodno najvažnijim potrebama korisnika. Gotovinski krediti imaju niz svojih prednosti, a jedna od najvažnijih je da se sredstva mogu koristiti u bilo koju svrhu i na temelju najvažnijih potreba korisnika. Za gotovinski kredit se može podnijeti zahtjev putem interneta, pri čemu su uvjeti minimalni, a odobrenje lako i brzo.

Online krediti – gotovinski krediti

Sve nenamjenske kredite možete zatražiti online putem. Isto tako svi internetski krediti su gotovinski krediti.  Također, svi online krediti su kratkoročni krediti koji vam osiguravaju brzu gotovinu kada vam treba brzo, jednostavno, bez suvišne papirologije, samo uz osobnu iskaznicu. Takav gotovinski kredit možete dobiti za 15 minuta, iz vlastitog doma, sve obavite online putem u par koraka. Za ovakve gotovinski krediti sve informacije imate na jednom mjestu, možete izabrati iznos koji zadovoljava vaše potrebe, izračunati mjesečnu ratu otplate, kao i rok otplate, a i kamate na ukupan iznos kredita. Online gotovinski krediti su u današnjem vremenu najpopularniji i najtraženiji krediti.

Kratkoročni krediti – gotovinski krediti

Svi online krediti su kratkoročne posudbe na rok od 15 – 365 dana, iznimno se može dogovoriti i duži rok, ovisno o visini iznosa kredita. Većina građana i vole takve kredite jer ih relativno brzo otplate i ako im ponovo zatreba brza gotovina, znaju da su im  gotovinski krediti opet na raspolaganju. Prilikom uzimanja kratkoročnih kredita izaberite iznos koji će biti dostatan za potrebe zbog kojih i ulazite u kredit, ali razborito izaberite i rok otplate tako da mjesečne rate otplate ne opterete previše vaš mjesečni kućni budžet. Radije uzmite manji iznos, pa kada ga otplatite, gotovinski krediti će vam opet biti dostupni. Kraći rok otplate rezultira većim ratama, ali manjim kamatama.

Krediti za umirovljenike – gotovinski krediti

Umirovljenicima najčešće i trebaju samo gotovinski krediti. Njima odgovara jednostavnost i brzina pri dobivanju gotovine, kratak rok otplate, kao i mogućnost novog kredita čim se otplati prethodni. Svim ažurnim platišama pri otplati gotovinski krediti daju istu mogućnost. Ovaj način kreditiranja je pogodan i za sve one koji već otplaćuju neki dugoročni kredit i u banci ne mogu dobiti drugi kredit, a novac im treba hitno. Kratkoročni gotovinski krediti ne provjeravaju „crne“ liste i ne traže gomilu nepotrebne papirologije. Dovoljno je da imate redovna primanja, a vaša mirovina jest redovni prihod i sa samo osobnom iskaznicom zatražite kratkoročni kredit za umirovljenike. Iznenadit će vas koliko su gotovinski krediti jednostavni i brzi.

Krediti za mlade – gotovinski krediti

Naši mladi građani su svi odreda digitalna generacija i njima online krediti odgovaraju, jer se na internetu snalaze k’o ribe u vodi. Njima online gotovinski krediti odgovaraju jer takav kredit bukvalno mogu ugovoriti i sa svog pametnog mobitela ili kućnog računala. Osobna iskaznica, vaš IBAN, podneseni zahtjev i odobrenje kredita stiže odmah. Naravno, razborito pripremite plan otplate, visinu mjesečne rate i rok otplate. Važna je ažurna otplata kredita, jer ako ste uredan platiša, gotovinski krediti mogu biti vaš servis, vaša ruka pomoći kadgod vam zatreba gotovina. Zato sve lijepo razradite, na vrijeme posuđeno otplatite i gotovinski krediti mogu biti vaš pojas za spašavanje.

Brzikrediti.eu

Sve što je potrebno da dobijete novac danas!

 

  • Krediti s 0 eura troškova
  • Brza online prijava
  • Još brža isplata
Zatraži kredit