PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 12 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:14
Ukupan iznos za vraćanje:


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,89%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gotovinski krediti

Unutar postojećeg kreditnog tržišta postoji velika raznolikost u smislu kredita, pozajmica, zajmova i ostalih financijskih usluga. S obzirom da je dolazak do povoljnog kredita jedan od najvažnijih ciljeva mnogih građana Hrvatske, financijske kuće omogućile su jednostavno rješenje kroz opciju gotovinski krediti. Gotovinski krediti kao izvrsna alternativa uvjerljivo je najpopularniji financijski proizvod koji se danas može naći kod financijskih institucija. Ovaj jednostavan vid kredita je osmišljen kako bi stanovništvo moglo na lakši način riješiti svoje ekonomske potrebe i zahtjeve.

Glavna karakteristika koju imaju gotovinski krediti je da se oni mogu dobiti bez prolaska kroz komplicirane i složene procedure. Banke i kreditne kuće nude ovaj vid financijskog rješenja koje obično služi za podmirivanje dodatnih troškova, opremanje kuće, plaćanje minusa na kartici, putovanja, važna slavlja i slično. Ono što čini da gotovinski krediti budu toliko popularni nalazi se u činjenici da je ovo Nenamjenska vrsta kreditne usluge, što omogućuje korisnicima da sredstva koriste u skladu sa svojim potrebama potrošnje.

Što su gotovinski krediti?

Gotovinski krediti kao kratkoročna vrsta kredita bazira se na manjim iznosima i kraćem vremenu otplate, što ovaj vid financiranja čini vrlo pogodnim za većinu korisnika. Ovaj model kreditne usluge dostupan je u domaćoj i stranoj valuti, mada su dosta popularniji gotovinski krediti u kunama.

Online gotovinski krediti

Znajući koliko je važna funkcionalnost i brz dolazak do novčanih sredstava, financijske kuće omogućile su da gotovinski krediti budu dostupnu online. Kako je putem interneta mnogo brže realizacija cijeli proces je maksimalno pojednostavljen, što znači manje dokumenata, kraće vrijeme čekanja i odobrenje nakon 15 minuta. Za razliku od kreditnih kuća, banke omogućuju samo djelomičnu online realizaciju.

Gotovinski krediti u bankama i kod kreditnih kuća

Ako želite podnijeti zahtjev za gotovinski kredit, sigurno je da želite znati i najvažnije uvjete za ovaj financijski proizvod. Naime, gotovinski krediti kod banke i kreditne kuće se mogu razlikovati u smislu određenih uvjeta. Banke se oslanjaju na kreditnu sposobnost klijenta, dok se kreditne kuće oslanjaju na urednost u podmirenju obveza, što je za mnoge građane prilagođenija opcija. Ujedno, kod kreditne kuće nisu potrebne dodatne garancije u smislu jamca i složene procedure čime se znatno olakšava dolazak do kredita.

Koje su prednosti gotovinskog kredita?

Financijska nesigurnost može se pojaviti u bilo kojem razdoblju života iu tim situacijama od ključne važnosti je doći do pravog rješenja. Kao jedna od mogućnosti su gotovinski krediti koji na jednostavan način omogućavaju poboljšanje financijske situacije shodno najvažnijim potrebama korisnika. Gotovinski krediti imaju niz svojih prednosti, a jedna od najvažnijih je da se sredstva mogu koristiti u bilo koju svrhu i na temelju najvažnijih potreba korisnika. Za gotovinski kredit se može podnijeti zahtjev putem interneta, pri čemu su uvjeti minimalni, a odobrenje lako i brzo.

Brzikrediti.eu

Sve što je potrebno da dobijete novac danas!

 

  • Krediti s 0 kuna troškova
  • Brza online prijava
  • Još brža isplata
Zatraži kredit