PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 25.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mikro krediti

Nesporno je da su krediti postali izvrsna opcija za rješavanje mnogih financijskih briga čime je omogućen dolazak do potrebnih sredstava na potpuno jednostavan način. No, kako su potrebe za kratkoročnim financiranjem sve više zastupljene, banke i kreditne kuće pružile su mogućnost dolaska do mikro kredita. Mikro krediti su u ovom trenutku postali jedna od najboljih opcija za rješavanje neplaniranih troškova i nepredviđenih situacija. Najčešće, mikro krediti se koriste za plaćanje određenih troškova, popravke u domu, za neplaniranu kupnju i slično. Kako su mikro krediti najpopularnije rješenje u Hrvatskoj za one koji se odlučuju za kratkoročnu vrstu zaduženja, njihova najveća prednost je u tome da osigurava brz dolazak do sredstava i popravljanje financijske situacije.

Što su mikro krediti?

Mikro krediti spadaju u neprikladnom vrstu kredita i omogućuju korisnicima lak dolazak do novca i rješavanje specifičnih potreba. Trenutno, mikro krediti spadaju u najpoželjniji oblik financiranja, budući da ova vrsta kreditne usluge daje mogućnost da se novac koristi sukladno individualnim željama i planovima.

Kakva je ponuda za mikro kredite?

Poznavanje detalja i temeljnih podataka uvijek je od ključnog značaja koje treba uzeti u obzir prilikom podnošenja zahtjeva za mikro kredite. U odnosu na tradicionalne kreditne modele, mikro krediti osiguravaju pojednostavljen proces i lakši pristup, što ih čini konstruktivnijim rješenjem koji ispunjava potrebe svakog korisnika. Mikro krediti smatraju se prilagođenom financijskom alternativom na kreditnom tržištu za sve klijente koji žele pouzdanu, laku uslugu i brz dolazak do gotovine. Mikro krediti nude kratkoročno financiranje za razne potrebe, odnosno, mogućnost da se novac troši na način na koji je planiran.

Prednosti koje nude mikro krediti

U vremenu sve većih novčanih potreba, mikro krediti nude potrebnu financijsku fleksibilnost, a dobiveni iznos se može iskoristiti u bilo koju svrhu. Onda kada je potrebno fleksibilno i brzo financiranje, mikro krediti mogu u tome pomoći. Ujedno, mikro krediti su brz i jednostavan oblik financiranja koji nudi niz prednosti, među kojima su najvažnije: Kratko vrijeme otplate.

Mikro krediti imaju vremenski kraće vrijeme otplate, zbog čega su izvrsno rješenje koje ispunjava specifične potreba korisnika. Jednostavnost. Mikro krediti se odobravaju na potpuno brz i jednostavan način. Pojednostavljena procedura. Ono što je dodatna pogodnost i prednost u odnosu na ostale vrste kredita je to da mikro krediti ne zahtijevaju složenu proceduru s dokumentima, već je postupak značajno olakšan. Fleksibilnost. Mikro krediti su prilagođeni najvažnijim potrebama korisnika u smislu uvjeta i otplate.

Kako doći do mikro kredita?

Trenutno, mikro krediti se mogu pronaći u ponudi banaka i kreditnih kuća. Posebna pogodnost je to što se za mikro kredit kod kreditnih kuća može aplicirati online putem, a odobrenje je za nekoliko minuta, kao i isplata novca na tekući račun

Brzikrediti.eu

Sve što je potrebno da dobijete novac danas!

 

  • Krediti s 0 eura troškova
  • Brza online prijava
  • Još brža isplata
Zatraži kredit