PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 25.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kreditni kalkulator

Uzimanje kredita, zajmova i pozajmica postalo je svakodnevna praksa. Međutim, jedna od glavnih nedoumica mnogih ljudi odnosi se na izbor najpovoljnije financijske usluge. Usporedba najboljih kreditnih ponuda na tržištu uvijek je važno zbog njihovih brojnih karakteristika i aspekata. Kako bi na što jednostavniji način izračunali koliki iznos bi plaćali svakog mjeseca za zatraženi kredit, banke i kreditne institucije omogućile su kreditni kalkulator. Koristeći kreditni kalkulator potrošači mogu usporediti aktualne financijske usluge i doći lakše do najboljeg izbora kredita.

Što je kreditni kalkulator?

Ukoliko razmišljate o podnošenju zahtjeva za kredit, a ujedno želite steći dublji uvid o cjelokupnom proračunu, možete iskoristiti kreditnih kalkulator. Kreditni kalkulator je izuzetno praktičan alat s kojim je omogućeno svim korisnicima da izračunaju ukupan iznos kod zatražene vrste kredita. Ovaj alat služi za okvirno sagledavanje svih troškova kredita pri čemu se dobiva jednostavan financijski proračun. Kreditni kalkulator je dostupan svima i ima svrhu da pomogne svakom korisniku kod proračuna i otplate. Kada se koristi kreditni kalkulator za izračun kredita može se dobiti okvirna procjena cjelokupnog iznosa, visine mjesečne rate, kao i dodatnih rashoda između ostalog.

Funkcionalnost kreditnog kalkulatora

Dobro financijsko planiranje omogućuje bolji pristup posebno kada je riječ o uzimanju kredita. Na taj način osigurava se dugoročni uspjeh i smanjuju šanse za neuspjeh. Isto tako, pronalaženje pravog financijskog proizvoda s kojim se dobiva neophodna informiranost omogućuje da ne ugrozite svoju financijsku stabilnost bilo da je riječ o kratkoročnom ili dugoročnom zaduženju. Točno poznavanje svih troškova najbolja je financijska kontrola, a ujedno ključna za stabilnost i donošenje ispravnih odluka. Uz kreditni kalkulator kao sjajan alat dolazi se do izračuna koliko će sve koštati i mogućnost pronalaska najbolje kreditne ponude.

Kako do što preciznijeg proračuna uz kreditni kalkulator?

Kreditni kalkulator je vrlo jednostavan za uporabu, jer je potrebno navesti samo osnovne stavke vezane za valutu, kamatne stope, cjelokupan iznos kredita, godine u otplati. Dobiven proračun je najsličniji informacijama koje se mogu dobiti prilikom odlaska u poslovnicu financijskih institucija. Svaka financijska institucija, kao što je banka, kreditna kuća, kreditna zadruga, u okviru svoje internetske stranice imaju kreditni kalkulator.

Budući da kreditni kalkulator okvirno predočava na iznos troškova, on ima informativni karakter, jer su određene naknade varijable. Kreditni kalkulator je izvrstan alat s kojim je omogućeno da se utvrdi je li određena kreditna usluga odgovarajuća vašim trenutnim financijskim ciljevima i okolnostima. Samim tim, dolazi se do najekonomičnijih i najisplativijih alternativa koje se nude na tržištu. Uz pomoć koju nudi kreditni kalkulator samo za nekoliko minuta dolazi se do traženog proračuna i ujedno mnogo bolje financijske organizacije.

Brzikrediti.eu

Sve što je potrebno da dobijete novac danas!

 

  • Krediti s 0 eura troškova
  • Brza online prijava
  • Još brža isplata
Zatraži kredit