PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za refinanciranje

Tijekom posljednjih nekoliko godina mnogi ljudi su odlučili da refinanciraju postojeće kredite zbog brojnih pogodnosti. Ova vrsta refinanciranja obično se traži kada korisnik želi otplatiti stari kredit i dobiti novi uz povoljnije uvjete. Veća ušteda novca jedan je ključnih aspekata kod refinanciranja, a posebno je pogodno kod većih zaduženja, naročito kada je riječ o stambenim kreditima. Također, krediti za refinanciranje će pojednostaviti mjesečne otplate i smanjiti troškove.

Osnovni koncept kredita za refinanciranje

Postoje brojni razlozi zbog kojih mnogi građani Hrvatske se odlučuju za refinanciranje postojećih kredita. Poznato je da su krediti za refinanciranje savršen način da se smanje troškovi mjesečne rate kod postojećeg kreditnog zaduženja. Krediti za refinanciranje su namjenska vrsta kredita namijenjena otplati postojećih kreditnih zaduženja. Naime, krediti za refinanciranje zamjenjuju postojeći kredit novim koji ima bolje uvjete i mogućnosti s kojima se značajno poboljšava financijski život. Pojedinosti će zavisiti od financijskih institucija koje odobravaju refinanciranje.

Općenito, krediti za refinanciranje imaju znatno povoljnije uvjete u odnosu na kredite koji su uzeti, a velika pogodnost sastoji se u tome da se dio isplaćenih sredstava može koristi sukladno vlastitim potrebama. Dakle, osim što pokrivaju postojeći kredit, krediti za refinanciranje omogućuju i dolazak do manje sume u gotovini. Krediti za refinanciranje imaju bolje uvjete i nude više mogućnosti s kojima se poboljšavaju individualne financije u smislu smanjenja novčanog opterećenja.

Ovisno o vrsti kredita za refinanciranje, cijeli postupak u suštini podrazumijeva sljedeće:

-Krediti za refinanciranje otplaćuju u potpunosti postojeća kreditna dugovanja.

-Dolazak do kredita sa boljim uvjetima.

-Brza realizacija i dolazak do dodatnih novčanih sredstava.

Koje su prednosti i razlozi za refinanciranje?

Krediti za refinanciranje mogu biti odlična opcija jer uvijek nude brojne prednosti. Čest razlog za refinanciranje su povoljniji uvjeti i lakše upravljanje novčanim tokovima. Kada se refinancirati postojeći kredit ili više financijskih zaduženja, dolazi se do prilagođenijeg rješenja i manje mjesečne otplate. Pritom, krediti za refinanciranje omogućuju više vremena za otplatu, kao i određenu sumu dodatnih novčanih sredstava. Osim fleksibilnijih uvjeta, krediti za refinanciranje vode ka značajnoj uštedi novca, odnosno manjih mjesečnih plaćanja. Na taj način, korisnik dolazi do veće financijske rasterećenosti i lakšeg ispunjavanja financijskih ciljeva.

Krediti za refinanciranje – Brže ispunite svoje ciljeve

Svi krediti imaju niz raznolikih karakteristika u smislu uvjeta, a kada je riječ o kreditu za refinanciranje on nudi fleksibilnije uvjete, posebno ukoliko je prisutno dugoročno zaduženje. Banke i kreditne kuće u svojoj ponudi imaju kredite za refinanciranje. Kada želite refinancira postojeća zaduženja, cijeli proces moguće je obaviti putem interneta, a potrebna dokumentacija je svedena na minimum. Nakon odobrenja sredstva se isplaćuje za nekoliko minuta, a najdalje 24 sata od trenutka podnošenja zahtjeva.

Brzikrediti.eu

Sve što je potrebno da dobijete novac danas!

 

  • Krediti s 0 eura troškova
  • Brza online prijava
  • Još brža isplata
Zatraži kredit