PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 25.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice za nezaposlene

Primam socijalnu pomoć, trebam pozajmicu – pozajmice za nezaposlene

Socijalna pomoć je vrsta redovitog mjesečnog prihoda, no korisnici socijalne pomoći najčešće misle da nikada, nigdje i pod nikoakvim uvjetima ne mogu dobiti pozajmicu, a to nije tako.  Korisnici socijalne pomoći, mogu dobiti pozajmice za nezaposlene, ali trebaju dobro razmisliti koje prihode mogu pribrojiti da bi povećali svoju kreditnu sposobnost. Pribrajaju se dječji dodaci, ako ih primate, prihod od povremenih poslova ako su na ugovor o djelu ili honoraru i slično. Svakako kod uzimanja pozajmice za nezaposlene morate napraviti što realniji plan otplate, a ako zapnete pri otplati, odmah kontaktirati pozajmice za nezaposlene i svog zajmodavca zamoliti za odgodu.

Dobivam naknadu s burze, trebam pozajmicu – pozajmice za nezaposlene

Iznenada ste nakon dugog radnog vijeka završili na Burzi rada, jer nemate još uvjete za mirovinu, ali primate redovitu naknadu s burze. To je također oblik redovnih primanja i možete dobiti pozajmice za nezaposlene, ali bi također trebali razmisliti kojim dodatnim prihodima možete povećati svoju kreditnu sposobnost. Ako vam se posreći pa u međuvremenu dobijete neki posao, posudbu ćete odmah lakše otplatiti. Svi koji traže pozajmice za nezaposlene moraju imati jasan i realan plan otplate. Ono što trebate znati je da duži rok otplate istina smanjuje mjesečnu ratu otplate, ali povećava kamate na posuđeni iznos. Zato kod pozajmice za nezaposlene treba sve jasno i precizno dogovoriti.

Mogu li dobiti pozajmicu na invalidninu – pozajmice za nezaposlene

U postupku ste dobivanja invalidske mirovine, ali se to otegnulo i ne znate kada će biti riješeno, ali dobivate redovitu mjesečnu invalidninu. Ovisno o visini invalidnine, vi možete dobiti pozajmice za nezaposlene. Naravno, trebate razmisliti čime možete povećati svoju kreditnu sposobnost. Imate li kakve vrijedne, možda kolekcionarske predmete koji se kod pozajmice za nezaposlene mogu ubilježiti kao zalog? Ima više načina za podizanje kreditne sposobnosti, kada zatražite pozajmice za nezaposlene, možda se sjetite da imate životno osiguranje, a takva polica odmah podiže vašu kreditnu sposobnost. Ne brinite, sve se može dogovoriti.

Imam prihod od najamnine, trebam pozajmicu – pozajmice za nezaposlene

Vaš jedini prihod je najamnina, a trebate hitno gotovinu. Najamnina uz ugovor o najmu je redoviti mjesečni prihod i možete tražiti i dobiti pozajmice za nezaposlene. Visina vaše pozajmice ovisi o visini vaše najamnine, no, ako trebate veću pozajmicu, a imate otplaćeni automobil, kuću ili stan, možete ih koristiti kao zalog za kredit, jer to automatski podiže vašu kreditnu sposobnost. I naravno, morate imati jasan plan otplate, jer pozajmice za nezaposlene kao zajmodavac, posluju brzo, sigurno i ažurno i očekuju isti stupanj odgovornosti od svojih klijenata, odnosno zajmoprimaca. Vodite računa da i pozajmica i plan otplate moraju i trebaju biti po mjeri vaših potreba, ali i vaših mogućnosti otplate.

Brzikrediti.eu

Sve što je potrebno da dobijete novac danas!

 

  • Krediti s 0 eura troškova
  • Brza online prijava
  • Još brža isplata
Zatraži kredit