PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 12 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Prednosti za nove korisnike :
na iznose do 3000 kn na max 30 dana nije potrebna platna lista, na iznose do 3000 kn na max 30 dana ne obračunavamo troškove, koliko posudite toliko vratite!

Predonsti za stare (postojeće korisnike) : nije potrebna platna lista ni verifikacija osobnih dokumenata.PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,89%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Privatna posudba novca

Pozajmica da izdržim do plaće – privatna posudba novca

Imali ste izvanrednih troškova, mjesec vam se čini sve duži i sada vam je jasno da nećete izdržati do slijedeće plaće, jer vam već sada nedostaje novca za osnovne životne potrebe. Treba vam kratkoročna pozajmica, ali ne želite kredit i kreditne procedure, vama treba privatna posudba novca. Vrijeme otplate je od 15 – 365 dana i sami ćete odlučiti koji rok otplate i koja visina rate vam najviše odgovara. Dakle, ne grizite se od brige, privatna posudba novca može riješiti situaciju u kojoj ste se našli. Uz to sve možete obaviti online i novac dobivate u rekordnom roku, tako privatna posudba novca postaje slamka spasa u naizgled bezizlaznoj situaciji.

Posudba za putovanje – privatna posudba novca

I ove godine čamite u svom praznom gradu, čežnjivo čitate poruke svojih prijatelja koji se bućkaju u moru, a vama je to samo nedostižan san. Iznenada dobijete poziv od prijatelja na besplatno ljetovanje s njima, u njihovoj kući. Koliko vas je taj poziv obradovao, toliko vas je i ražalostio, jer nemate novca ni za putovanje. E baš u takvim prilikama vam treba privatna posudba novca, pogotovo zato što takvu pozajmicu možete dobiti brzo, isti dan i odmah možete krenuti na put. Nema smisla propustit poklonjeno ljetovanje, ako vam putovanje može platiti privatna posudba novc.a Zatražite pozajmicu, spakirajte kofere i sretan put i dobar provod. Dogovorite otplatu s odgodom, da vam briga oko novca ne kvari odmor.

Iznenadno kumstvo – privatna posudba novca

Baš u vrijeme kada vam financijski ne cvjetaju ruže, vaš najbolji prijatelj se iznenada ženi i zove vas za vjenčanog kuma. Ako odbijete, razočarat ćete prijatelja, ako prihvatite, osramotit ćete se. No, to ne mora biti tako, jer privatna posudba novca vam može spasiti obraz i omogućiti da se na prijateljevoj svadbi razveselite i komovski iskažete. Osvjetlat ćete svoj obraz i razveseliti prijatelja. Tako će privatna posudba novca omogućiti da budete kum na visini očekivanja, kum za pamćenje. A možda upravo na prijateljevoj svadbi susretnete i svoju životnu ljubav. Moglo bi to biti sudbonosno kumstvo, a omogućit će ga privatna posudba novca.

Zaostala plaćanja  –  privatna posudba novca

Vi se uglavnom nemate razloga žaliti. Znate s novcem i uglavnom ste ažurni u svim svojim plaćanjima, ali zaredale su neke nevolje i polako ste počeli zaostajati u plaćanju svojih redovnih mjesečnih računa. Stvari vam pomalo izmiču kontroli i postajete svjesni da negdje trebate pronaći novac. Dobra vijest je da  privatna posudba novca može zaustaviti negativni trend i jednim potezom rijepiti vaše probleme. Učinite to, zatražite posudbu i izađite iz akutnog stresa. Najbrži način rješavanja financijskih frustracija je privatna posudba novca. Kod posudbe ugovorite razumne rate otplate koje možete podnijeti i prihvatljiv rok otplate. Vaš trenutni financijski nere najbrže rješava privatna posudba novca.

Brzikrediti.eu

Sve što je potrebno da dobijete novac danas!

 

  • Krediti s 0 kuna troškova
  • Brza online prijava
  • Još brža isplata
Zatraži kredit