PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:35
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Potrošački kredit

Registracija auta na kredit – potrošački kredit

Za kupovinu usluga i roba u većim novčanim iznosima, uvijek su se iznalazili načini otplate na rate. Tako, iz takvih potreba je rođen  potrošački kredit. Recimo, čeka vas registracija vašeg limenog ljubimca, a malo ste kratki s novcima. S druge strane, auto vam treba za posao i mora biti registriran, naravno da ćete uzeti potrošački kredit i registraciju otplatiti posve bezbolno, na rate .Olakšati dostupnost potrebnih roba i usluga čija cijena prelazi vaše trenutne novčane mogućnosti je glavni cilj ovakvog kreditiranja. Mnogima je potrošački kredit olakšao egzistenciju, a nekima je postao i način života. Svakako se treba informirati o uvjetima takvog kredita i koristiti one najpovoljnije.

Kreditna kartica – potrošački kredit

Najčešći način kupovanja usluga i roba na rate je onaj putem kreditnih kartica. Sve kartičarske kuće uz ostale vrste kartica izdaju i kreditne kartice za potrošački kredit kojima možete kupovati robe i usluge na rate na unaprijed ugovoreni rok, naprimjer na 3, 6 ili 12 mjeseci, a možete dogovarati i duže rokove. Ako vaša kreditna kartica ima duži rok otplate, prvih 12 rata otplaćujete bez kamata, što je iznimna pogodnost u praksi kreditiranja. Kreditne kartice su popularne jer s njima za potrošački kredit ne trebate nikakvu dodatnu papirologiju, kupujete direktno na karticu, a otplaćujete jednakim mjesečnim ratama do otplate kredita. To je komotno kupovanje.

Na 12 rata bez kamata – potrošački kredit

Sve više kreditnih kuća otplatu ovakvih kredita stimulira obećanjem da ako otplatu tempirate na 12 rata, to možete bez kamata. Istina je da takav potrošački kredit stimulira potrošnju, ali i potrošače potiče na razborito trošenje. Kraći rok otplate je dobar i za korisnike kredita i za davatelje kredita, a i za gospodarstvo jer omogućava cirkuliranje roba i usluga. Prije nego što se odlučite za potrošački kredit, svakako se dobro informirajte. Krediti nisu besplatan novac i svaki kredit treba vratiti. Mudro odvagnite svoje potrebe i svoje mogućnosti prije ulaska u potrošački kredit. Nemojte dopustiti da vam otplata premaši mogućnosti i paralizira vašu svakodnevicu, ako je kraći rok isplativiji, izaberite ga..

Opremanje turističkog apartmana – potrošački kredit

Gradili ste i radili, naradili ste se, ali sada za opremanje dovršenog objekta više nemate novca. Ako će vam opremljeni apartman brzo početi vraćati uloženi novac, opremite ga pod hitno, najbolje kroz potrošački kredit. Kada uselite prve goste, vaš apartman će sam vraćati vašu mjesečnu ratu otplate. Tako će to biti, to jest postati najisplativiji potrošački kredit i najlakše otplaćen kredit. Na neki način to će biti više ulaganje koje se brzo vraća, nego kredit, skoro bi mogli reći kredit koji vraća sam sebe. Previše ljudi se umori i stane na prafu dovršenja svojih zamisli i planove, poput studenta koji je položio sve ispite, ali nikako da diplomira. To ne mora biti tako, dovršite svoj san, za to postoji potrošački kredit.

Brzikrediti.eu

Sve što je potrebno da dobijete novac danas!

 

  • Krediti s 0 eura troškova
  • Brza online prijava
  • Još brža isplata
Zatraži kredit