PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:15
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

PBZ pozajmice

Pozajmice za zaposlene – PBZ pozajmice

Najnoviji i najpopularniji načini posuđivanja novca su ustvari brzi kratkoročni krediti sa povoljnim kamatama, na rok od 3 – 60 mjeseci. Ako trebate novac zatražite ga u svojoj matičnoj banci, jer  PBZ pozajmice su najbrže i najpovoljnije pozajmice novca. Većinu pozajmica možete zatražiti i realizirati online putem. Tako su i PBZ pozajmice ustvari internetske pozajmice, a mjesečne rate otplate možete ugovoriti trajnim nalogom. Visinu mjesečne rate i rok otplate uredite prema svojim financijskim mogućnostima, da ne opterećuju previše vaš kućni budžet. Pozajmice ljudi uzimaju kada za nešto trebaju brzu gotovinu, na kraći rok, a u takvim situacijama su vam uvijek pri ruci PBZ pozajmice.

Pozajmice za umirovljenike – PBZ pozajmice

Da, i umirovljenicima zatreba ponekada brza gotovina, no oni su kategorija građana koja oprezno posuđuje i općenito mudro postupa s novcem. Dobra vijest je da su PBZ pozajmice dostupne i umirovljenicima, pod vrlo povoljnim uvjetima i sa prihvatljivim kamatama. Jako je važno da umirovljenici koji uzimaju zajam dobro odvagnu svoje potrebe i svoje mogućnosti i da ih ne prekoračuju. Znamo da su umirovljenici uredni platiše i PBZ pozajmice su ispravnim i čestitim rukama kada su odobrene umirovljeniku. Baš zato zaslužuju besprijekoran servis, svu stručnu pomoć i dobronamjeran savjet oko iznosa kredita, visine mjesečne rate za otplatu, kao i roka otplate.

Pozajmice za studente – PBZ pozajmice

Studenti koji imaju redovnu stipendiju također mogu zatražiti pozajmicu kada se nađu u besparici. To nije problem, jer PBZ pozajmice uvažavaju studentsku stipendiju kao redovan prihod. Skoro svi studenti krpaju svoj budžet kroz studentske poslove, ali u vrijeme ispitnih rokova obično ne mogu raditi i taj budžet se smanji, stanji ili nestane i dovede do potpune besparice. Zato postoje PBZ pozajmice za studente. Možda im se nakon ispita posreći posao koji će kompletno otplatiti pozajmicu. No, mnogi studenti ne znaju za mogućnost posudbe novca na PBZ pozajmice, pa ova informacija može biti dragocjena. Dobiju pozajmicu, opuste se i pregrme ispitne rokove bez stresa.

Pozajmice na zaštićeni račun –  PBZ pozajmice

Građani pod ovrhom također misle da nigdje ne mogu posuditi novac jer im je račun blokiran. Dobra vijest je da na PBZ pozajmice ipak mogu nabaviti brzu gotovinu i to na sredstva koja dobiju na zaštićeni račun. Ako imaju još neke izvore prihoda koji ne idu preko blokiranog računa, to se također pribraja iznosu na zaštićenom računu i tako im se povećava krefitna sposobnost. Kod odobravanja zajma, PBZ pozajmice sve uzimaju u obzir kako bi vam olakšali put do gotovine koju nužno trebate. Pa, ako ste ovršeni, a trebate hitnu pozajmicu, znate kome se trebate obratiti. Nećete se razočarati, PBZ pozajmice vas čekaju i vaš zahtjev rješavaju po hitnom postupku.

Brzikrediti.eu

Sve što je potrebno da dobijete novac danas!

 

  • Krediti s 0 eura troškova
  • Brza online prijava
  • Još brža isplata
Zatraži kredit