PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

OTP banka krediti

Online krediti – OTP banka krediti

Sve banke omogućuju online kredite jer današnja tehnologija omogućuje na siguran način takvo kreditiranje. I OTP banka krediti su omogućili online proceduru dobivanja kredita iz vlastitog doma. Klik krediti su dobili ime zbog dobivanja i realizacije kredita u svega par klikova. Registrirate se, ulogirate, ispunite zahtjev za kredit i dok kažeš klik, novac koji ste zatražili je već na vašem tekućem računu. Neke stvari je bolje raditi online, OTP banka krediti, su sigurni i brzi, a vi kao korisnik potpuno zaštićeni. Klik kredit štedi vaše vrijeme i živce, bez obilazaka šaltera i prema vašim potrebama, uz povoljne uvjete i fiksnu kamatnu stopu, zatražite ga što prije, OTP banka krediti su na vašoj strani.

Krediti za studente – OTP banka krediti

Svi studenti, vlasnici studentskog tekućeg računa mogu u OTP banka krediti zatražiti gotovinski  kredit u eurima, što uključuje studente u Hrvatskoj ili inozemstvu, na državnim ili privatnim sveučilištima. Zatraženi i odobreni kredit se u cijelosti isplaćuje na studentski tekući račun otvoren u OTP banci i odobrava u iznosu od 1000 do 10.000 eura uz rok otplate do 7 godina. Iako jena OTP banka krediti status klijenta je obavezan, ako do sada niste bili klijent OTP banke, to neće biti zapreka za dobivanje kredita, jer račun koji bi vam osigurao status klijenta, možete ostvariti naknadno, najduže u roku od 3 mjeseca. Studirajte bezbrižno jer vam to omogućuju OTP banka krediti.

Umirovljenički krediti – OTP banka krediti

Penzioneri, iskoristite pogodnosti povoljnih kredita za umirovljenike. Ako vam neke nevolje kvare užitak u zasluženoj mirovini i hitno trebate gotovinu, OTP banka krediti vam omogućuju gotovinski kredit za umirovljenike koji možete ugovoriti na rok OTPlate do 5 godina, za iznose od 400 do 7000 eura i uz fiksnu kamatnu stopu za cijeli period OTPlate kredita. Ako trebate devizni gotovinski kredit,  OTP banka krediti omogućuje od 400 do 6.500 eura uz fiksnu kamatnu stopu za cijeli period OTPlate kredita.  Kredite za umirovljenike ugovarate i realizirate samo jednim posjetom odjelu OTP banka krediti.

Gotovinski krediti – OTP banka krediti

Nenamjenski gotovinski kredit u eurima možete ugovoriti s fiksnom ili promjenjivom kamatnom stopom, ovisno o vašim željama, potrebama i mogućnostima. Nema papirologije, zadužnica, izjava o zapljeni imovine,   OTP banka krediti ne naplaćuju ni troškove obrade kredita. Gotovinski nenamjenski kredit mogu dobiti svi kreditno sposobni građani Republike Hrvatske. No, status klijenta je obavezan, ali može se ostvariti naknadno, u roku od 3 mjeseca. Dakle OTP banka krediti odobravaju zatraženi kredit i ako niste klijent OTP banke, ali vas obvezuju da u roku od 3 mjeseca to postanete, što znači da svoja redovna mjesečna primanja trebate primati preko OTP banke.

Brzikrediti.eu

Sve što je potrebno da dobijete novac danas!

 

  • Krediti s 0 eura troškova
  • Brza online prijava
  • Još brža isplata
Zatraži kredit