PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:15
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kratkoročne pozajmice

Trebate točno određenu sumu novca – kratkoročne pozajmice

Teško je kada trebate točno određenu sumu novca i to odmah. Iznos koji trebate je premali da se gnjavite s gotovinskim kreditom, a preveliki da bi ga tražili od prijatelja, a i ne da vam se godinama otplaćivati još jedan kredit. U takvim situacijama na scenu stupaju kratkoročne pozajmice koje daju novac u vremenu od 15 minuta do najkasnije 24 sata, a otplatu možete dogovarati na rok od 30 dana do najduže godinu dana. Većina ljudi i traži kratkoročne pozajmice, baš u takvim situacijama, kada trebaju brzi novac, na kratak vremenski rok. U tome je prednost svake kratkoročne pozajmice, problem riješite brzo, a i otplata ne traje dugo i brzo se riješite svih frustracija vezanih uz novčane probleme.

Trebate novac odmah – kratkoročne pozajmice

Druga prednost svake kratkoročne pozajmice što je put od zahtjeva za posudbu do realizacije posudbe doista kratak i potreban novac taman na vrijeme na vašem računu ili u vašim rukama. Visinu mjesečne rate i rok otplate kratkoročne pozajmice odabirete sami u predloženom okviru. Manje rate se rastežu na duži rok, a veće rate skraćuju vrijem otplate i brzo ste se riješili brige. Kada otplatite možda ustanovite da još uvijek niste solventni i da vam još neko vrijeme treba financijska pomoć, smijete ponovo zatražiti novu posudbu, jer uredne platiše uvijek mogu do nove  kratkoročne pozajmice. Ažurnost u otplati se uvijek isplati i nagradi.

Odgovara vam online posudba – kratkoročne pozajmice

Mnogim ljudima odgovara što ne moraju gubiti vrijeme obilaženjem šaltera, često ponižavajući razgovori sa bankarima i baš im se sviđa to što kratkoročne pozajmice mogu od zahtjeva do realizacije sve obaviti online. Nitko vam ne zagorčava život neugodnim pitanjima i nitko vas ne gleda sažaljivo, sve riješite sa par klikova iz svog vlastitog doma. Kod svake kratkoročne pozajmice privatnost i diskrecija su zajamčeni, a cijela transakcija je potpuno čista i sigurna. Online posudbe su sve popularnije upravo zbog navedenih prednosti, a i zbog brzine realizacije kratkoročne pozajmice, jer online poslovanje zaobilazi birokratsku mašineriju i sva nepotrebna kompliciranja.

Rješavanje sitnih dugova – kratkoročne pozajmice

Prilično ste ažurna i odgovorna osoba i sa svojim redovnim primanjima uglavnom dobro izlazite na kraj. No, i najrevniji mogu doživjeti neugodna razdoblja kada im zaredaju odgode neki redovnih plaćanja, nakupe se sitne posudbe i sve polako počne izmicati kontroli. Samo jedna konkretna posudba bi riješila sve vaše zaostatke i vratila sve vaše sitne dugove. Uz pomoć jedne  kratkoročne pozajmice ponovo ćete hodati svijetom uspravne glave. Učinite to, zatražite posudbu, platite zaostale dugove i prodišite punim plućima. Lakše je otplaćivati jedan dug, onaj kratkoročne pozajmice nego kada vas tlači puno sitnih dugova.

Brzikrediti.eu

Sve što je potrebno da dobijete novac danas!

 

  • Krediti s 0 eura troškova
  • Brza online prijava
  • Još brža isplata
Zatraži kredit