PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 25.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Addiko banka krediti

Različiti kreditni paketi, izaberite – addiko banka krediti

Znate samo da trebate kredit, ali nemate jasnu predstavu o tome koji i kakav kredit bi tražili. Na službenim web stranicama addiko banka krediti se uvijek možete informirati koji su sve kreditni paketi na raspolaganju. Informirajte se i izaberite kredit prema svojim potrebama i mogućnostima. Ili ugovorite savjetovanje sa svojim kreditnim savjetnikom na addiko banka krediti i uz stručne savjete izaberite najbolju opciju za sebe. Nenamjenski, brzi gotovinski, stambeni, adaptacijski ili restart kredit. Kratkoročni ili dugoročni, euro ili devizni kredit, addiko banka krediti imaju dobro osmišljenu i razrađenu kreditnu politiku i misle na sve vaše potrebe.

Brzi gotovinski krediti – addiko banka krediti

Blic krediti su svakako među najtraženijim kreditima. Kdgod zatrebate brzu gotovinu, na addiko banka krediti provjerite ponudu kreditnih paketa. Svi vole brze gotovinske kredite jer je procedura oko dobivanja takvih kredita stvarno brza, a realizacija odobrenog kredita je ekspresna. U addiko banka krediti online krediti brze gotovinske kredite odobravaju na rok do godine dana sa povoljnim kamatama, a isplata odobrenog kredita je isti dan na vaš tekući račun. Ako isplatu želite na poseban račun, otvorite ga u Addiko banci, prije same realizacije kredita. Brzi gotovinski krediti u addiko banka krediti su uvijek kratkoročni krediti, ali ih uvijek možete dobiti isti dan, a tu brzinu trebate.

Krediti za umirovljenike – addiko banka krediti

Umirovljenici prije svega traže i trebaju povoljne kredite. Dosta pogodnosti addiko banka krediti su ugradili baš u penzonerske kredite. Prije svega, umirovljenici ne plaćaju naknadu troškova za obradu kredita. Zatim, procedura kredita za umirovljenike je u addiko banka krediti znatno ubrazana i kredit dobivaju za jedan dan. Umirovljenici koji traže penzonerski kredit ne moraju biti stalni klijenti Addiko banke. Ako umirovljenici odaberu Blic kredit, najkasnije za sat vremena će raspolagati gotovinom iz kredita. Vjerujte, addiko banka krediti se prilagođavaju umirovljenicima maksimalno. I nitko ne pita za što trebate kredit, zatražite ga, pričekajte odobrenje, realizirajte i krenite u rješavanje svoje situacije.

Novim kreditom zatvorite stari kredit – addiko banka krediti

Postoji u kreditnim ponudama posebna vrsta kredita. Zovu ih restart krediti, refinanciranje, reprogramiranje i naravno i addiko banka krediti nude mogućnost zatvaranja starog kredita novim kreditom. Ili ako imate više manjih kredita restart kredit će objediniti sva vaša dugovanja, novim kreditom ih zatvoriti i ostaje vam samo jedna, jedinstvena rata mjesečne otplate. Često je to jedina mogućnost da dođete do gotovine iako ste u kreditima. Zakažite u addiko banka krediti savjetovanje sa svojim kreditnim savjetnikom i pažljivo, zajedno razmotrite reprogamiranje i plan kako da vam od novog kredita ostane dostatna količina novca, jer zbog toga i uzimate restart kredit.

Brzikrediti.eu

Sve što je potrebno da dobijete novac danas!

 

  • Krediti s 0 eura troškova
  • Brza online prijava
  • Još brža isplata
Zatraži kredit